Brynäs IF

Ellen Jonsson förlänger med Brynäs IF

Dela

Brynäs IF presenterar idag att målvakten Ellen Jonsson har skrivit på ett nytt ett-årsavtal med Brynäs IF för spel i SDHL.

Andreas Sandström Bildbyrån
Andreas Sandström Bildbyrån

Brynäs IF presenterar idag att målvakten Ellen Jonsson har skrivit på ett nytt ett-årsavtal med Brynäs IF för spel i SDHL.

Ellen Jonsson är född 1998, kommer ursprungligen från Söderhamn och moderklubben är Söderhamn/Ljusne HC. Ellen har spelat för Brynäs IF sedan säsongen 2013/2014 och dessutom har hon representerat Sverige i J18 Landslaget.

-Ellen är en ung och lovande målvakt som nu väljer att stanna kvar i Brynäströjan. Känns förstås jättebra att allt löst sig för Ellen så att hon kan fortsätta spela hos oss vilket vi hela tiden önskat. Jag vill passa på att tacka vår officiella partner Clockwork för det fina samarbete vi har med dem i att hjälpa våra damspelare till arbete vid sidan av isen, säger Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.

-Det känns riktigt bra att fortsätta spela i Brynäs IF och att få vara en del av den här nysatsningen som sker på damverksamheten. Det är ett stort lyft för oss spelare och det kommer bli riktigt bra. Blir inspirerande att träffa och spela med våra nya spelare. För mig är det såklart extra viktigt också att målvaktstränaren Anders Palm har kommit in, vi har haft ett bra möte och jag ser fram mot att fortsätta arbeta tillsammans, säger Ellen Jonsson.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Andreas Sandström Bildbyrån
Andreas Sandström Bildbyrån
Ladda ned bild

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum