Bookmark Förlag

Ellinor Wessel följer upp debutboken med fartfylld thriller

Dela

Ellinor Wessel debuterade i januari 2020 med ekobrottsthrillern Farliga affärer. I dag släpps den lika fängslande som filmiska uppföljaren På djupt vatten.

Nästan ett år har gått sedan Johan Wagner och Emily Tranchell lyckades undkomma sina kidnappare. De har tagit sin tillflykt till den spanska solkusten men kan inte skaka av sig känslan av att vara förföljda. När en tragedi inträffar i Emilys liv måste hon återvända hem till Skåne. Samtidigt utsätts Johan för hotfulla aktioner. Vad ligger bakom händelserna? Och vem kan de lita på? 

”Det känns väldigt kul att skriva om en ovanlig mix av relationer, aktuella händelser och extremt hög fart, berättat genom karaktärerna Emily och Johan vars nya relation sätts på prov”, säger Ellinor Wessel. ”Berättelsen bjuder på en svindlande resa för såväl mina huvudpersoner som läsaren, vilket känns extra angeläget i år.”

På djupt vatten är en thriller som speglar vår samtid och samtidigt levererar underhållning med extra allt i ett ursinnestempo”, säger förlagschef Claes Ericson. ”Jag tycker att det här på flera sätt är den perfekta semesterboken.”

Ellinor Wessel har tio års erfarenhet av olika chefsroller i bilbranschen och hyser ett stort intresse för internationella skeenden och konflikter. I På djupt vatten bjuder hon på rapp spänning om en värld som styrs av pengar, makt, kärlek och bilar.

Ljudboken, i inläsning av Disa Östrand, släpps den 14 maj.

Om du är intresserad av att intervjua Ellinor Wessel, vänligen hör av dig till:
Vilhelm Hanzén, Gul PR
vilhelm@gulpr.se, 073-690 74 09 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Omslag: Niklas Lindblad
Omslag: Niklas Lindblad
Ladda ned bild
Foto: Adriana Aron
Foto: Adriana Aron
Ladda ned bild
Foto: Adriana Aron
Foto: Adriana Aron
Ladda ned bild
Foto: Adriana Aron
Foto: Adriana Aron
Ladda ned bild

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Med hängivenhet till våra författare och engagemang för varje titel har Bookmark Förlag etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokförlag. Vår ambition är att ge ut verkligt starka och unika titlar inom allt från skön- och facklitteratur till barnböcker.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum