Svenska Friidrottsförbundet

EM-ackrediteringen öppnad – hög tid att ansöka om VM-ackreditering

Dela

Pressinformation från Svenska Friidrottsförbundet 2022-03-15

Inomhus-VM avgörs till helgen och i sommar väntar såväl ett VM som ett EM. Till VM är det hög tid att ansöka om ackreditering.

Från 9 mars till 30 juni kan media ansöka om ackreditering till Friidrotts-EM i München som arrangeras 15-21 augusti.

Ansökan görs via följande länk: https://www.munich2022.com/en/media

Frågor kring EM-ackrediteringar mejlas till mediaaccreditation@munich2022.com

Gällande VM i Oregon, som arrangeras 15-24 juli, är deadline för ansökan om ackreditering den 25 mars. HÄR hittas plattformen för ansökan. Dock måste den som ansöker om VM-ackreditering (och som inte är rättighetsinnehavare) ha en unik kod som förmedlas via Svensk Friidrott.

I nuläget finns ett fåtal koder kvar. Mejla snarast möjligast till mathias.karlsson@friidrott.se för att erhålla en kod för ansökan.

Om

Svenska Friidrottsförbundet
Svenska Friidrottsförbundet
Heliosgatan 3
SE-120 30 Stockholm

010-476 53 30http://www.friidrott.se

Svensk Friidrott uppgift är att främja, utveckla, organisera och administrera friidrotten i Sverige, samt att företräda den internationellt och ansvara för landslagets verksamhet. Förbundet bildades 1895 och är ett av Sverige största idrottsförbund med drygt 600 000 medlemmar, organiserade i knappt 1 000 föreningar. I tillägg deltar varje år över en halv miljon svenskar i motionslopp och nästan var fjärde vuxen svensk löptränar minst en gång i veckan. Svensk Friidrott står för en idrott som är för alla, där man agerar tillsammans. En idrott som är trovärdig och hälsosam, trygg och glädjefylld.

Följ Svenska Friidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Friidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum