RF/SISURF/SISU

Emil Johansson vinner allt just nu!

Dela

Emil Johansson fortsätter att dominera och vann både Joyride i Whistler och District Ride i Nürnberg.

Emil Johansson fortsätter minst sagt att imponera på den internationella cykelscenen. Först avgjordes årets största Slopestyle tävling, Joyride, inför 38.000 åskådare i Whistler och sen den prestigefyllda District Ride i Nürnberg. Emil Johansson vann såklart både två och är nu påväg mot att repetera förra årets makalösa prestation, att vinna samtliga världscuptävlingar för året.

Nyckelord

Kontakter

Adrian Hörnqvist
Cykeltränare DSA Elit
0761978787
adrian.hornqvist@rfsisu.se

Länkar

Om

RF/SISU
RF/SISUDala Sports Academy Elit (DSA Elit) är Dalarnas egen elitidrottsmiljö inom idrotterna cykel, friidrott, längdskidor, orientering, skidorientering och triathlon. I elitmiljön finns idag ett hundratal idrottare från hela landet där många av dem tillhör landslagsnivån såväl som yttersta världseliten i sin idrott. Sedan starten 1985 har aktiva som varit en del av verksamheten tagit 317 medaljer på OS, VM och EM. Aktiva på DSA Elit har dessutom från 2016, 208 världscups-medaljer.

Verksamheten drivs av RF-SISU Dalarna i nära samarbete med Högskolan Dalarna och specialidrottsförbunden för idrotter som ingår i verksamheten. Syftet med Dala Sports Academy Elit är att erbjuda idrottare en träningsmiljö på högsta nivå som stimulerar dem i träning på hemmaplan. Den dagliga verksamheten består av idrottsspecifika träningar och individuell coachning tillsammans med erfarna elittränare där den aktive står i centrum.

För att kunna vara en del av elitmiljön ska idrottaren vara på nationell eller internationell nivå, eller ha potential att nå detta. Elitimiljön gör det möjligt för idrottare att träna på heltid eller kombinera en elitsatsning med arbete och/eller med akademiska studier för att därmed främja dubbla karriärer.

 

Följ RF/SISU

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från RF/SISU

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum