Min Doktor

Emporia får ny vårdcentral – öppnas 1 juni

Dela

Snart får personer som bor i och omkring Malmö bättre tillgång till god och nära vård. Den 1 juni öppnar nämligen vårdgivaren Min Doktor en helt ny vårdcentral inne på köpcentret Emporia.

 – Vård ska vara tillgänglig när man behöver den, mitt i ens vardag. Vi är därför väldigt glada och stolta över att kunna erbjuda Malmöborna en ny vårdcentral som ett komplement till vår digitala dygnet runt-tjänst och våra befintliga vård- och vaccinmottagningar, säger Henrik Kangro, medicinskt ansvarig läkare för vårdcentralen på Emporia och medicinsk chef Min Doktor.

Vårdcentralen bemannas av såväl specialistläkare som legitimerade sjuksköterskor och tar redan nu emot intresseanmälningar från patienter som vill förhandslista sig. Vården utförs inom ramen för Region Skånes hälsoval.

  – Redan i dag finns en av våra vård- och vaccinmottagningar på Emporia. Genom den nya vårdcentralen kan vi bredda utbudet och erbjuda ännu mer kvalificerad vård till patienter som föredrar tidsbokning i stället för drop in-besök, säger Henrik Kangro, medicinskt ansvarig läkare för vårdcentralen på Emporia och medicinsk chef Min Doktor.

 Här kan du läsa mer om listning och förhandslista dig på Min Doktor Vårdcentral Emporia

Nyckelord

Bilder

Om

Min Doktor
Min Doktor
Norra Vallgatan 64 B
211 22 Malmö

010-16 00 406https://www.mindoktor.se/

Min Doktor grundades av läkare 2013 och erbjuder digitala vårdmöten, vårdcentraler samt ett tjugotal vård- och vaccinationsmottagningar i landet. Min Doktor ägs bland annat av Apotek Hjärtat, EQT Ventures och Swedbank Robur Ny Teknik. Huvudkontoret ligger i Malmö. 

Följ Min Doktor

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Min Doktor

Vaccinationsstödjare ger ökad trygghet på covid-vaccineringen - nu söker Röda Korset fler frivilliga7.7.2021 15:06:59 CEST | Pressmeddelande

På Min Doktors vård- och vaccinationsmottagning i Nordstan i centrala Göteborg vaccinerar Min Doktor allmänheten mot covid-19. Angela Eriksson är en av Röda Korsets frivilliga som finns på plats för att vara behjälpliga som vaccinationsstödjare. Nu söker Röda Korset fler volontärer som vill bidra till att vaccinationsprocessen känns trygg och säker.

Min Doktors Almedalsseminarium: Hur kan vi nå en nära och tillgänglig vård post-corona?29.6.2021 10:28:39 CEST | Pressmeddelande

Pandemin har förändrat sättet vi konsumerar vård. Men trots att antalet digitala vårdkontakter har ökat står Sverige inför ett uppdämt vårdbehov. Den 6 juli kl 09.00 arrangerar Min Doktor ett seminarium där utredare, politiker och experter diskuterar vad som krävs för att hantera vårdskulden och för att vidareutveckla en nära och tillgänglig vård efter pandemin.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum