Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

En fantastisk start för Utvalda Fröknäcke

Dela

Det har varit en rekordförsäljning av årets godaste nyhet från Utvalda de första tre månaderna. Utvalda Fröknäcke har redan tagit 18 procent marknadsandelar i segmentet Premiumknäcke.

Stockholm 21 juni 2017. I februari lanserades Utvalda Fröknäcke, ett knäckebröd fullt med ugnsrostade fröer, och försäljningen går bra. De första tre månaderna har Utvalda Fröknäcke fått mycket bra respons i butiker runt om i landet och i en färsk undersökning som gjorts så tycker 94 procent av konsumenterna som tillfrågats att Utvalda Fröknäcket är bra eller mycket bra.

-  Vårt Utvalda Fröknäcke har en given plats på midsommarbordet och passar perfekt till den inlagda sillen, färskpotatisen och Västerbottenpajen. Eller bara med en bit ost, säger Lina Bengtsson produktchef för Utvalda Fröknäcke.

Det nya krispiga fröknäcket bakas i bageriet i Kungälv och de använder 50 procent fröer, som ugnsrostas för att få fram den goda smaken.   

Fakta från Nielsen

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Svetsarvägen 15
171 41 Solna

077-1111000

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB är marknadsledare inom kex och snacks med välkända och starka varumärken som till exempel OLW, Naturchips, cheez doodles, Göteborgs Kex, Ballerina, Singoalla och Brago. Sedan 2017 ingår även lakritsvarumärket Panda i Orkla Confectionery & Snacks Sveriges portfölj.

Följ Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum