Einar Mattsson

En hållbar fastighetsförvaltning i praktiken

Dela

”En hållbar fastighetsförvaltning i praktiken” - det är temat när Einar Mattssons medarbetare delar med sig av sina erfarenheter till fastighetsägare i Stockholm den 14 september. Einar Mattssons hållbarhetsutvecklingschef tillsammans med medarbetare från Einar Mattssons Fastighetsförvaltning berättar bland annat om hur bolaget hanterar krav och målsättningar inom miljö och klimat, och särskilt genom den mycket aktuella frågan om energieffektivisering.

Bland andra deltar hållbarhetsutvecklingschef Johanna Wikander, verksamhetsutvecklare Emma Beck-Friis, 
 och  Mikael Zivkovic som är teknisk chef.
Bland andra deltar hållbarhetsutvecklingschef Johanna Wikander, verksamhetsutvecklare Emma Beck-Friis, och Mikael Zivkovic som är teknisk chef.

 – Hållbarhetsfrågor och särskilt energifrågorna är nu bland de hetaste frågorna för fastighetsägare. Vi har stärkt vår kompetens inom energiområdet de senaste åren och utökat våra grupper med fler energispecialister och drifttekniker. Vi behöver fortsätta att utvecklasför att kunna stärka våra kunders hållbarhetsarbete. Därför är det viktigt att delta i dialogen omhur vi kan göra fastighetsaffären mer hållbar, säger Magnus Molin, VD för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning. 

Onsdagen den 14 september bjuder Fastighetsägarnas Norrmalmsavdelning in till ett fördrag där Einar Mattsson berättar om en hållbar fastighetsförvaltning i praktiken.  Johanna Wikander, koncernens hållbarhetsutvecklingschef, ger en bild av de förväntningar som finns på bygg- och fastighetsbranschen och vilken kompetens vi på Einar Mattsson har för att stötta våra kunder. 

Medarbetare från Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB delar med sig av sina erfarenheter från arbete med energieffektivisering i befintliga fastigheter, klimatanpassning och att minska mängden osorterat avfall från hyresgästerna. Allt för att bidra till att uppnå både fastighetsägarkundernas och Stockholms klimatmål. 

Nyckelord

Bilder

Bland andra deltar hållbarhetsutvecklingschef Johanna Wikander, verksamhetsutvecklare Emma Beck-Friis, 
 och  Mikael Zivkovic som är teknisk chef.
Bland andra deltar hållbarhetsutvecklingschef Johanna Wikander, verksamhetsutvecklare Emma Beck-Friis, och Mikael Zivkovic som är teknisk chef.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Om Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB 
Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB förvaltar drygt 14 200 bostäder samt kommersiella lokaler till ett värde om 63 miljarder kronor. Bolaget förvaltar bostäder och lokaler för en bred och etablerad grupp av fastighetsägare såväl som Einar Mattssons 6 000 egna bostäder. Med ett långsiktigt perspektiv på fastighetsaffären och gedigen kunskap erbjuder Einar Mattsson fastighetsägare en trygg, personlig och proaktiv förvaltning i syfte att utveckla kundens fastighetsvärden. Bolaget är en del av Einar Mattsson-koncernen som har varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Koncernens övriga verksamheter utgörs av fastighetsägande, byggproduktion, projektutveckling och övriga investeringar.  

 Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook 

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

En förutsättning för renovering av Hovings malmgård och levande stadsmiljö26.9.2022 06:03:00 CEST | Nyheter

Einar Mattssons ambition är att för Judiska Hemmets räkning tillföra vård- och omsorgsboenden för äldre i kvarteret Sommaren 10, något som Stockholm efterfrågar. Platsens kvaliteter gör den lämplig för ett trivsamt boende med en långsiktig verksamhet som tar hand om malmgården och ger den liv. Det är också en förutsättning för finansieringen av en varsam renovering och upprustning av Hovings Malmgård. Gestaltningen av de nya byggnaderna kommer att anpassas till Hovings Malmgård som spelar huvudrollen. Vi vill också iordningställa levande parkytorna som fler stockholmare och besökare kan glädjas åt.

”Det finns struktur, ordning och möjlighet att utvecklas här” — fredagsporträttet med Irene Myrsell23.9.2022 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Naturen, arbetet och livsglädjen präglar projektchef Irene Myrsell. Med rötterna i Dalarna, med ett ombyggnads- och renoverings-CV som får många andras att blekna baxar hon tillsammans med kollegorna tryggt igenom ännu en ombyggnad och renovering. Irene är stolt över återbruksarbetet i koncernen, ägarfamiljens långsiktighet och förmågan att anpassa sig över konjunkturerna. Möt vår härliga ost- och sko-fantast Irene i dagens porträtt:

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum