Heymedia

En härlig sommar och semester i Stockholm

Dela

Sommarens varma dagar och solens härliga strålar har redan börjat att värma upp alla oss stockholmare.

För många så är den kommande semestern också planerad in i minsta detalj medan många andra har bestämt sig för att ta dagen som den kommer med massor av spontana händelser. När Stockholm även är som allra finast så här under sommarmånaderna så är vår svenska huvudstad också utan tvekan en av världens allra finaste huvudstäder.

Har man bestämt sig för att semestra på hemmaplan i sommar erbjuder också Stockholm något för både liten- och för stor som den även gör för alla olika typer av intressen.

Varför inte passa på att njuta av en mysig picknick på vackra Djurgården, ta en dagsutflykt ut i skärgården med någon av alla båtar som ligger för ankar i Nybrokajen, strosa runt på Långholmen eller varför inte ta en fika i trevliga Nyckelviken i Nacka.

Att vandra i gamla stan ätandes en ljuvlig mjukglass- eller bara sittandes på ett av alla utecaféer sippande på en stark espresso samtidigt som man tittar på alla turister som vill upptäcka vår vackra stad är också alltid lika trevligt och något som även det hör sommaren till. Ja allt detta och mängder av andra saker är vad en Stockholmssommar i all sin prakt även har att erbjuda oss alla.

Ta dig fram snabbt och snyggt

När du njuter av sommarens härliga dagar i Stockholm, varför inte åka runt med stil? Elscooter är både ett smidigt och snabbt sätt att sig fram på och är det perfekta transportmedlet i sommar. 

Elscootern är ett miljövänligt alternativ till bilen och dessutom behöver du inte tänka på att hitta parkeringsplats. Detta transportmedel är en eldriven sparkcykel som är enkel att använda och de flesta modeller kan du vika ihop och få med in i bussen eller tunnelbanan. Vem som helst kan skaffa sig en elscooter och det finns ett stort utbud för olika behov.  

Sommaren är också en tid för avkoppling med nära och kära. Att ta sig tid för att vårda nya- och äldre relationer är alltid lika viktigt. Vill man uppvakta en ny (eller gammal) förälskelse så är det alltid härligt om man kan uppleva Stockholms alla smultronställen tillsammans. 

Att njuta av varandras sällskap och att ha roligt tillsammans är såklart det allra viktigaste och här kan alltid Stockholms alla dess aktiviteter hjälpa till gott på traven. Något som man aldrig någonsin blir för gammal för är ett roligt besök på Gröna Lund. Att åka hisnande karuseller som får det att kittlas härligt i magen, äta sockervadd eller att skjuta prick för att försöka vinna den där rosa teddybjörnen till den man gillar, är alltid lika roligt och romantiskt innan man sedan sakta vandrar hem hand i hand i den ljumma Stockholmskvällen.

Om

HeymediaFölj Heymedia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Heymedia

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum