Åklagarmyndigheten

En person begärd häktad misstänkt för människorov i Malmö

Dela

En man i 50-årsåldern är begärd häktad på sannolika skäl misstänkt för människorov. Mannen anhölls i lördags morse efter en anmälan om en försvunnen kvinna. Kvinnan har inte anträffats. Åklagaren är tillgänglig för media på telefon efter häktningsförhandlingen.

Det är tingsrätten som sätter ut tid för förhandling. Än finns ingen beslutad tidpunkt för när förhandlingen ska äga rum.

Målnummer Malmö tingsrätt: B 8938-21

Kontakt

Kammaråklagare Lena Körner är tillgänglig på telefon i ca trettio minuter efter förhandlingen, 010-562 60 78. Innan förhandlingen har åklagaren inte möjlighet att vara tillgänglig.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum