BranäsgruppenBranäsgruppen

En vecka kvar till Vallåsen Bike Parks säsongspremiär

Dela

Fredagen den 30 april öppnar Vallåsen Bike Bark för säsongen. Anläggningen på Hallandsåsen har flera nyheter på plats och fortsätter, precis som under skidsäsongen, med maxtak för antalet gäster.

– Det känns fantastiskt att det äntligen är dags. När vi tittade på nyheter till säsongen ville vi ha något som kunde passa en bred målgrupp. Med både en mer utmanande svart led och drop zone, samt en enklare instegsled fick vi precis det, säger Jesper Malmquist, platschef på Vallåsen Bike Park.

Till säsongstart har Vallåsen även utökat liftkapaciteten med mer än 50 procent.

– Vi minskar risken för köer, vilket är extra viktigt i dessa tider, men att vi utökar liftkapaciteten är även viktigt för framtiden då vi kan erbjuda mer åkning för fler gäster.

Precis som under vintern finns ett maxtak för antalet gäster, vilket innebär att gästerna måste förboka liftkort och hyrutrustning på hemsidan innan ankomst.

– Förbokningen fungerade väldigt bra under skidsäsongen och vi ser ingen anledning till att inte fortsätta med det. Vi minimerar risken för trängsel och kan se hur många gäster vi får redan innan och förbereda oss på bästa sätt.

Vallåsen Bike Park har öppet 16.00–20.00 under premiärdagen och har inledningsvis öppet fredagar–söndagar. Från och med 8 juli är anläggningen öppen 10.00–16.00 alla dagar. För de som funderar på ett säsongskort lönar det sig att vara ute i tid.

– Vi har rabatt på säsongskort fram till premiären 30 april, avslutar Jesper Malmquist.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum