E.ON Sverige AB

Energifylld dag på Tekniska museet för E.ONs kunder

Dela

Med fokus på energi i vardagen, förnybar och återvunnen energi samt hållbara transporter bjuder E.ON i samarbete med Tekniska museet in kunder till en energifylld lördag på museet.

E.ON är sedan våren 2017 hållbarhetspartner till Tekniska museet och dess tillhörande restaurang, Tekniska by Pontus. Ett partnerskap som grundar sig på kunskap och kompetens kring tekniska lösningar och hållbarhet samt möjligheten att inspirera morgondagens energikonsumenter.

Som en del i samarbetet bjuder E.ON och Tekniska museet in E.ONs kunder i Stockholm till en energifylld dag; lördagen den 10 februari. Under dagen visas olika lösningar inom bland annat hållbara transporter och förnybar energi upp. Deltagande kunder har även möjlighet att följa en frågetävling. Tekniska museet som även håller öppet för vanliga besökare, har fokus på energin i vardagen och teman kring sol, vind och vattenkraft. De visar även några av sina specialutställningar på tema energi såsom elshowen som uppskattats av många besökare.

- Vi är övertygade om att innovativ och hållbar teknik är avgörande i omställningen mot ett mer hållbart samhälle. Att få bjuda in våra kunder till denna energifyllda dag och inspirera och engagera barn och ungdomar känns verkligen jätteroligt, säger Karin Rosell, marknadschef, E.ON.

Inbjudan till E.ONs kunder har spridits via mail och sociala medier och först till kvarn gällde för de ca 1000 tillgängliga biljetterna.

Kontakter

Bilder

Om

E.ON Sverige AB
E.ON Sverige AB
Carl Gustafs Väg 1
205 09 Malmö

https://www.eon.se

Vi bygger det hållbara samhället

E.ON Sverige ingår i den internationella E.ON-koncernen, som är ett av världens största investerarägda energiföretag. E.ON har cirka 2 200 medarbetare i Sverige.

Följ E.ON Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från E.ON Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum