Clarion Hotel Post

Ensam julgran söker klappar - extra viktigt i år

Dela

Varje år, strax innan jul pyntar vi vår julgran i lobbyn På Clarion Hotel Post och gör oss redo att ta emot julklappar från göteborgare och gäster på hotellet. Efter en par veckor under granen ges julklapparna till barn som behöver lite extra julmagi. I år är det kanske viktigare än någonsin att julen får kännas så normal som möjlig.

Vad är Ensam julgran?
Ensam julgran söker klappar är ett av våra hjärteprojekt på Clarion Hotel Post och även inom hela Nordic Choice Hotels.
Veckorna innan julafton tar vi emot julklappar, som vi sedan donerar till Organisationen Faktum och Räddningsmissionen. Organisationerna ser till att barn i närområdet, de som behöver julens magi allra mest, får ta del av klapparna.
Alla som vill, både gäster, medarbetare och göteborgare, kan enkelt bidra till julklappsinitiativet.

2020 har varit ett extra krävande år för många individer och familjer. Ett år med pandemi där många har upplevt både oro och sorg och ekonomisk utsatthet. Vi tänker att det mer än någonsin är viktigt att de som har det svårt får lite extra värme och julglädje, säger Lisa Callert, sälj- och marknadschef på Clarion Hotel Post.


Julen 2019 skänktes 53 722 klappar
Under december månad 2019 kokade det av aktivitet och givarglädje i hela Norden. Totalt samlades 53 722 klappar in under fler än 190 julgranar i Nordic Choice Hotels vilket innebar att tiotusentals personer fick en lite bättre jul. Nu gör vi om det igen.

Vill du hjälpa till?
Köp en gåva, du behöver inte slå in den, och lägg den under vår julgran i lobbyn. Insamlingen pågår mellan den 27 november - 18 december 2020.
Tack för att du vill vara med och hjälpa!

Covid-19
Tänk på att inte skapa köbildning och håll ett säkert avstånd till andra gäster och personal på hotellet när du är här. Vill du lämna en klapp men inte vill vistas inomhus tar vi varje måndag mellan kl 11-12 på förmiddagen emot julklappar även utanför vår entré. Tusen tack för ditt bidrag! 

 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurang Norda där Göteborg möter New York och restaurang VRÅ, där västkusten möter Japan.

I hotellet finner du även Skönhetsfabriken som erbjuder det bästa och senaste inom hälsa och skönhet i ett helhetskoncept med träning, behandlingar, relax & salong.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post