E.ON Sverige AB

E.ON är finalist till Årets Varumärkesresa 2018

Dela

Marknadsföreningen Stockholm har utsett E.ON, Coop, Klarna och Svegro som finalister till Årets Varumärkesresa 2018.

Bild: Marknadsföreningen Stockholm
Bild: Marknadsföreningen Stockholm

Efter ett intensivt juryarbete står det nu klart vilka som kan vinna Marknadsföreningen Stockholms utmärkelser Årets Marknadschef, Årets Framtidslöfte, Årets Disruptör och Årets Varumärkesresa 2018. E.ON är stolta finalister till titeln Årets Varumärkesresa 2018.

- Vi har gjort en fantastiskt fin resa med vårt varumärke under 2018 och är oerhört stolta och glada över den här finalplatsen.  Ett kvitto på att det vi gör funkar”, säger Karin Rosell Head of Brand & Marketing på E.ON.

Årets Marknadschef startade 2005 och Marknadsföreningen Stockholm har årligen delat ut priset sedan dess. Med tävlingen lyfts talanger och skickliga ledare fram som jobbar med marknad och kommunikation, inspirerar till lärande och skapar plattformar för nya möten. Förra året, 2017, lanserades ytterligare tre pris: Årets Framtidslöfte, Årets Disruptör och Årets Varumärkesresa.

- Det har varit en rolig process där vi i juryn har fått ta del av det bästa som gjorts i Sverige under de senaste åren. Som alltid väldigt svårt att särskilja kandidater när de är så många bra case. Fokus har varit på själva varumärkesresan och det är roligt att alla finalister i år har gjort imponerade resor men från så olika bakgrund och på så olika sätt. Resor hamnar lika mycket om att bygga som att behålla och förnya, säger Erik Modig, Forskare, Handelshögskolan och jurymedlem Årets Varumärkesresa.

Utmärkelserna delas ut i samband med ett halvdagsevenemang den 6:e februari på Fotografiska. Mer information hittar ni här: https://mis.se/arets-marknadschef/

För ytterligare information kontakta:

Karin Rosell, Head of Brand & Marketing på E.ON, 073-0648495

Marie Sommar, VD Marknadsföreningen Stockholm, 0701-463422

Kontakter

Bilder

Bild: Marknadsföreningen Stockholm
Bild: Marknadsföreningen Stockholm
Ladda ned bild

Om

E.ON Sverige AB
Carl Gustafs Väg 1
205 09 Malmö

https://www.eon.se

Vi bygger det hållbara samhället

E.ON Sverige ingår i den internationella E.ON-koncernen, som är ett av världens största investerarägda energiföretag. E.ON har cirka 2 200 medarbetare i Sverige.

Följ E.ON Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från E.ON Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum