E.ON Sverige AB

E.ON investerar i Malmöstartupen OurGreenCar

Dela

Eldrivna fordon fortsätter att bli fler. Företaget OurGreenCar levererar fordonspooler med uteslutande eldriva fordon, bilar, scootrar och cyklar till bostadsrättsföreningar, företag och kommuner. Bolaget har utvecklats i E.ONs agile-program och har på kort tid fått en rad intressanta kunder. E.ON går nu in och fortsätter finansiera OurGreenCar och går samtidigt in som delägare.

Joakim Adgård, E.ON, Magnus Jönsson, Kenneth Falk och Thomas Droben, OurGreenCar.
Joakim Adgård, E.ON, Magnus Jönsson, Kenneth Falk och Thomas Droben, OurGreenCar.

- E.ON och OurGreenCar kompletterar varandra. OurGreenCar erbjuder en komplett lösning med bland annat fordon, bokningssystem och underhåll av fordon som gör det enkelt för kunderna. E.ON står för hållbara energilösningar med bland annat attraktiva lösningar för laddinfrastruktur. Tillsammans kommer vi därmed på ett än bättre sätt kunna möta kundernas behov såväl gällande både teknik som upplevelse, säger Joakim Adgård, Försäljningschef på E.ON.
OurGreenCar har utvecklats inom E.ONs program för nystartade företag, :agile. Det har inneburit att företaget haft stöd från E.ON men helt självständigt utvecklat sitt erbjudande till kunder. Detta har fallit mycket väl ut. Bland kunderna finns i dag Skanska och Riksbyggen.
- Vi tror stenhårt på vår idé och vi har fått goda kvitton på att vi är på rätt väg. Den professionella hjälp vi fått av E.ON har varit mycket viktig för oss. När vi nu ska expandera verksamheten känns det mycket bra att fortsatt ha med oss E.ON, säger Thomas Droben som tillsammans med Kenneth Falk och Magnus Jönsson startat OurGreenCar.
För ytterligare information, kontakta Joakim Adgård, Försäljningschef E.ON, telefon 072 - 705 36 35, eller Keeneth Falk, chef Affärsutveckling/Försäljning, OurGreenCar, telefon 073 - 322 40 95.

Kontakter

Bilder

Joakim Adgård, E.ON, Magnus Jönsson, Kenneth Falk och Thomas Droben, OurGreenCar.
Joakim Adgård, E.ON, Magnus Jönsson, Kenneth Falk och Thomas Droben, OurGreenCar.
Ladda ned bild

Om

E.ON Sverige AB
E.ON Sverige AB
Carl Gustafs Väg 1
205 09 Malmö

https://www.eon.se

Vi bygger det hållbara samhället

E.ON Sverige ingår i den internationella E.ON-koncernen, som är ett av världens största investerarägda energiföretag. E.ON har cirka 2 200 medarbetare i Sverige.

Följ E.ON Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från E.ON Sverige AB

Smartare användning av fjärrvärme ger minskat klimatavtryck12.6.2019 09:12:16 CESTPressmeddelande

Fjärrvärme har funnits i Sverige sedan 1950-talet och tekniken är det i särklass vanligaste sättet att värma upp svenska hem. Klimatutmaningen kräver nya lösningar, med ny teknik och samarbete kan värmen användas ännu effektivare. E.ONs senaste bidrag för att minska utsläppen i Malmö är ett digitalt fjärrvärmesystem som optimerar värmeuttaget utifrån de förutsättningar som finns i fastigheterna som ansluts.

E.ON lanserar webbserie för att utbilda svenska folket om klimatomställningen23.5.2019 13:46:47 CESTPressmeddelande

Prognoser visar att elbehovet i Sverige kommer fortsätta att öka till år 2035. Samtidigt är det av yttersta vikt att kraftigt minska utsläppen av växthusgaser och fasa ut fossila bränslen. Det kräver att alla hjälper till, men en undersökning visar att den svenska befolkningen har begränsad kunskap om våra gemensamt uppsatta hållbarhetsmål. Det vill E.ON råda bot på.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum