E.ON Sverige AB

E.ON öppnar informationskontor i Hallsberg

Dela

Det är fortfarande oklart hur många kunder som är strömlösa till följd av översvämningarna i södra Närke. Imorgon kl 8 öppnar E.ON ett informationskontor i Hallsberg för drabbade elnätskunder.

Översvämningarna i södra Närke har påverkat E.ONs eldistribution. De stora nätstationerna i området fungerar som de ska. Däremot är det fortfarande oklart hur många kunder som är strömlösa.

- Så snart vattnet har sjunkit undan, blir det lättare för oss att få en överblick på hur elnätet har drabbats av vattenmassorna, säger Efwa Nilsson, E.ONs regionchef i Örebro.

Från och med kl 8 imorgon tisdag, kommer E.ON att finnas på plats i kommunhuset i Hallsberg.

- Vi öppnar ett informationskontor dit vi välkomnar drabbade elnätskunder för information och råd när det gäller deras strömavbrott, säger Efwa Nilsson.

Adress till informationskontor:

Hallsbergs kommun, Västra Storgatan 14, Hallsberg

Öppettider: kl 8.00-17.00

Strömlösa kunder uppmanas att felanmäla till E.ON på nummer 020-88 00 22.

För mer information kontakta:
Efwa Nilsson, E.ONs regionchef i Örebro, 070-525 17 15, eller Torbjörn Larsson, Kommunikation E.ON Elnät, 070-637 32 77

E.ON Sverige ingår i den internationella E.ON-koncernen, som är ett av världens största investerarägda energiföretag. E.ON har 3 300 medarbetare i Norden och omsatte under 2014 drygt 34 miljarder kronor. Som energibolag vill vi bidra till att bygga det hållbara samhället. E.ON investerade 66 miljarder kronor i Norden mellan 2006 och 2013. 2014 gjorde vi fortsatta investeringar som kopplar till vårt långsiktiga förvaltande och utvecklande av svensk energiproduktion, samt i utvecklingsprojekt inom hållbara städer samt smarta nät.

Nyckelord

Kontakter

E.ONs pressjour 040-25554024-timmarsservice för dig som är journalist. Telnr på denna sida är endast avsedda för journalister.Övriga hänvisas till Kundservice tel 020-222424 eller Felanmälan tel 020-880022.

Bilder

Dokument

Om

E.ON Sverige AB
E.ON Sverige AB
Carl Gustafs Väg 1
205 09 Malmö

https://www.eon.se

Vi bygger det hållbara samhället

E.ON Sverige ingår i den internationella E.ON-koncernen, som är ett av världens största investerarägda energiföretag. E.ON har cirka 2 200 medarbetare i Sverige.

Följ E.ON Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från E.ON Sverige AB

Stora pengar att spara på rätt kunskap22.3.2018 10:00Pressmeddelande

Det svenska elnätet håller en hög standard. God elkvalitet och relativt få avbrott för den vanlige elanvändaren. Men för industrikunder med känslig utrustning, kan en genomlysning av företagets elsystem och proaktiva åtgärder, snabbt vara betald. En spänningsdipp är ett tapp i spänningen under en bråkdels sekund. Ofta är dessa dippar helt inom myndigheternas ramar för spänningskvalitet, men ändå kan de skapa bekymmer i produktionen.

Grönare fjärrvärme när E.ON ersätter fossil olja med förnybar bioolja i Norrköping15.3.2018 08:27Nyheter

Redan i dag är i stort sett all fjärrvärme som E.ON producerar och levererar i Norrköping återvunnen eller förnybar, men det finns en liten fossil andel kvar. Nu tar E.ON ett steg närmare sitt mål – att senast 2025 bara producera och leverera hundra procent återvunnen eller förnybar energi – och ersätter den fossila oljan i reservanläggningen Navestad med förnybar bioolja.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum