E.ON Sverige AB

E.ON öppnar sex stycken informationskontor

Dela

Under det senaste dygnet har E.ON arbetat intensivt för att åtgärda fel och skador på elnätet, vilket gjort att vi har kunnat ge strömmen tillbaka till över 70 000 kunder. Men vid femtiden på måndagseftermiddagen var 12 000 av E.ONs kunder fortfarande strömlösa och många kommer att behöva spendera sin andra strömlösa natt.

- Jag lider med alla drabbade. Men vi står inför ett omfattande röjnings- och lagningsarbete som tar tid eftersom vårt elnät har fått betydande skador av mycket stora mängder stormfällda träd. Därtill är det är väldigt blött i marken och inte sällan ligger träd över vägarna vilket försenar arbetet då våra montörer måste såga sig fram för att ens komma till våra ledningar, säger Jakob Holmström, presschef på E.ON.

Med anledning av att det utdragna reperationsarbetet öppnar E.ON nu sex informationskontor. Allt med mål och syfte att stötta de fortfarande strömlösa kunderna.

  • Färjestaden, Räddningsverkets brandstation, kl. 16:00
  • Jämjö, Församlingshemmet, kl. 16:00
  • Tingsryd, Medborgarhuset, kl. 17:30
  • Broby, Församlingshemmet kl. 16:30
  • Svalöv, Kågeröds Bollklubb klubbhus, kl. 17:30

Kontoren håller öppet till klockan 20 ikväll, måndag, och öppnar imorgon igen klockan 07:00. På informationskontoren erbjuder vår personal den senaste informationen om det lokala störningsläget. Imorgon kommer vi dessutom kunna bistå med filtar, ficklampor och stearinljus etc. som vi hoppas kan underlätta för kunder som fortfarande har strömavbrott.

Fler informationskontor kan komma att bli aktuella. Mer information kommer i så fall om och när detta blir klart.

För ytterligare information, kontakta E.ONs pressjour, telefon 040 – 25 55 40 eller besök http://www.eon.se/ och E.ONs avbrottskarta för strömavbrott.

Du kan även följa vårt arbete på E.ONs webbradio. Radion sänder i dag, måndag, mellan 13.00 och 20.00 och finns via länk på http://www.eon.se/

Kontakter

E.ONs pressjour 040-25554024-timmarsservice för dig som är journalist. Telnr på denna sida är endast avsedda för journalister.Övriga hänvisas till Kundservice tel 020-222424 eller Felanmälan tel 020-880022.

Om

E.ON Sverige AB
E.ON Sverige AB
Carl Gustafs Väg 1
205 09 Malmö

https://www.eon.se

Vi bygger det hållbara samhället

E.ON Sverige ingår i den internationella E.ON-koncernen, som är ett av världens största investerarägda energiföretag. E.ON har cirka 2 200 medarbetare i Sverige.

Följ E.ON Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från E.ON Sverige AB

Fastighetsbranschen bra men kan bli bättre3.7.2018 08:00Pressmeddelande

Fastighetsbranschen är en av de branscher som tagit stora kliv när det gäller att gå mot ökad hållbarhet. Det är helt förståeligt. Fastighetens värde ökar, hållbarhet är efterfrågat från hyresgäster och ett hållbart perspektiv sänker kostnaderna för fastighetsägaren. Samtidigt visar en undersökning som SB Insight gjort på uppdrag av E.ON att det finns mycket kvar att göra. Mest överraskande är att ingen av de fastighetsbolag som har deltagit i undersökningen har krav på återvunnet material i sina upphandlingar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum