E.ON Sverige AB

E.ON tar nästa steg i digitaliseringen av kundkontakten – Inleder samarbete med Kivra

Dela

Från och med nu kan alla E.ON:s kunder få sina fakturor digitalt via Kivra – appen och webbtjänsten som samlar din viktiga post på ett ställe. Introduktionen av digital fakturering via Kivra är ett led i E.ON:s kontinuerliga arbete med digitalisering och kvalitetssäkring av kundkontakten.

Kivra är en säker digital brevlåda kopplad till ditt personnummer. Dit går all din viktiga post digitalt från anslutna företag och myndigheter. Varje gång du får ny post, t ex en faktura, får du en e-postavisering genom Kivra varpå du kan logga in och läsa din post var du än befinner dig.

Ca 10% av befolkningen använder redan tjänsten och E.ON sluter sig nu till ledet av drygt 500 företag och myndigheter som nu ställer om och skickar posten digitalt.

– Digitalisering, hållbarhet och att göra saker på kundens villkor är tre centrala frågor för oss. Vi behöver vara i de forum där våra kunder befinner sig och använda oss av lösningar som underlättar i deras vardag. Kivra samlar alla dessa nyttor i en och samma tjänst. Våra kunder har olika behov och många av våra kunder har redan valt att ansluta sig till Kivra. Det är därför självklart för oss att ta steget in i den digitala världen i samarbete med Kivra, säger Kjetil Vetlejord, Head of Digital på E.ON Nordic.

Du som redan är Kivra-användare kommer automatiskt börja få all din E.ON-post digitalt. För de som ännu inte anslutit till Kivra kan man enkelt och kostnadsfritt registrera sig med Mobilt BankID på www.kivra.com.

– Vi är väldigt glada och stolta över att E.ON, som ett av Sveriges största energibolag med fokus på hållbara lösningar, väljer Kivra som en partner för sin kundkommunikation, säger Stefan Krook, VD Kivra.

Gemensam partner och möjliggörare för partnerskapet mellan Kivra och E.ON är Postnord Strålfors.

För mer information, kontakta gärna:

Kjetil Vetlejord, Head of Digital på E.ON Nordic
E-post: kjetil.vetlejord@eon.se
Tel: +46 (0)72 - 221 98 20

Nyckelord

Kontakter

E.ONs pressjour 040-25554024-timmarsservice för dig som är journalist. Telnr på denna sida är endast avsedda för journalister.Övriga hänvisas till Kundservice tel 020-222424 eller Felanmälan tel 020-880022.

Om

E.ON Sverige AB
E.ON Sverige AB
Carl Gustafs Väg 1
205 09 Malmö

https://www.eon.se

Vi bygger det hållbara samhället

E.ON Sverige ingår i den internationella E.ON-koncernen, som är ett av världens största investerarägda energiföretag. E.ON har cirka 2 200 medarbetare i Sverige.

Följ E.ON Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från E.ON Sverige AB

Stora pengar att spara på rätt kunskap22.3.2018 10:00Pressmeddelande

Det svenska elnätet håller en hög standard. God elkvalitet och relativt få avbrott för den vanlige elanvändaren. Men för industrikunder med känslig utrustning, kan en genomlysning av företagets elsystem och proaktiva åtgärder, snabbt vara betald. En spänningsdipp är ett tapp i spänningen under en bråkdels sekund. Ofta är dessa dippar helt inom myndigheternas ramar för spänningskvalitet, men ändå kan de skapa bekymmer i produktionen.

Grönare fjärrvärme när E.ON ersätter fossil olja med förnybar bioolja i Norrköping15.3.2018 08:27Nyheter

Redan i dag är i stort sett all fjärrvärme som E.ON producerar och levererar i Norrköping återvunnen eller förnybar, men det finns en liten fossil andel kvar. Nu tar E.ON ett steg närmare sitt mål – att senast 2025 bara producera och leverera hundra procent återvunnen eller förnybar energi – och ersätter den fossila oljan i reservanläggningen Navestad med förnybar bioolja.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum