E.ON Sverige AB

E.ON Wind Service har tecknat ytterligare ett full service avtal i Sverige

Dela

E.ON Wind Service växer på den Svenska marknaden inom vindkraftsservice. Företaget har tecknat ett femårigt drift och underhållsavtal för en Nordex vindpark med en installerad effekt på 10 MW. Vindparken ligger i närheten av Gnosjö och ägs av Gnosjö Energi AB. E.ON kommer ta över det fulla ansvaret för all drift och underhåll from den 1 januari 2018.

E.ON började erbjuda andra vindkraftsägare olika former av service 2015. Vi har sedan starten levererat både full service kontrakt över flera år som engångsarbeten som exempelvis bladinspektioner med rep och växellådsendoskopier. Utöver Sverige så erbjuder E.ON Wind Service olika former av service till både onshore och offshore i USA, England, Italien och Tyskland. Som ägare till flera tusen turbiner i dessa länder har E.ON utvecklat en unik kompetens inom allt från projektering, konstruktion till drift och underhåll av vindparker. Som en helt oberoende aktör kan E.ON erbjuda skräddarsydda lösningar som är helt anpassade efter kundernas behov.

För ytterligare information kontakta Lars Ohlsson, E.ON Wind, telefon 0705 898923, eller Tord Östlund, Gnosjö Energi, telefon 0730 78 28 06.

Kontakter

Bilder

Om

E.ON Sverige AB
E.ON Sverige AB
Carl Gustafs Väg 1
205 09 Malmö

https://www.eon.se

Vi bygger det hållbara samhället

E.ON Sverige ingår i den internationella E.ON-koncernen, som är ett av världens största investerarägda energiföretag. E.ON har cirka 2 200 medarbetare i Sverige.

Följ E.ON Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från E.ON Sverige AB

Grönare fjärrvärme när E.ON ersätter fossil olja med förnybar bioolja i Norrköping15.3.2018 08:27Nyheter

Redan i dag är i stort sett all fjärrvärme som E.ON producerar och levererar i Norrköping återvunnen eller förnybar, men det finns en liten fossil andel kvar. Nu tar E.ON ett steg närmare sitt mål – att senast 2025 bara producera och leverera hundra procent återvunnen eller förnybar energi – och ersätter den fossila oljan i reservanläggningen Navestad med förnybar bioolja.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum