E.ON Sverige AB

E.ON Wind Service har tecknat ytterligare ett full service avtal i Sverige

Dela

E.ON Wind Service växer på den Svenska marknaden inom vindkraftsservice. Företaget har tecknat ett femårigt drift och underhållsavtal för en Nordex vindpark med en installerad effekt på 10 MW. Vindparken ligger i närheten av Gnosjö och ägs av Gnosjö Energi AB. E.ON kommer ta över det fulla ansvaret för all drift och underhåll from den 1 januari 2018.

E.ON började erbjuda andra vindkraftsägare olika former av service 2015. Vi har sedan starten levererat både full service kontrakt över flera år som engångsarbeten som exempelvis bladinspektioner med rep och växellådsendoskopier. Utöver Sverige så erbjuder E.ON Wind Service olika former av service till både onshore och offshore i USA, England, Italien och Tyskland. Som ägare till flera tusen turbiner i dessa länder har E.ON utvecklat en unik kompetens inom allt från projektering, konstruktion till drift och underhåll av vindparker. Som en helt oberoende aktör kan E.ON erbjuda skräddarsydda lösningar som är helt anpassade efter kundernas behov.

För ytterligare information kontakta Lars Ohlsson, E.ON Wind, telefon 0705 898923, eller Tord Östlund, Gnosjö Energi, telefon 0730 78 28 06.

Kontakter

Bilder

Om

E.ON Sverige AB
E.ON Sverige AB
Carl Gustafs Väg 1
205 09 Malmö

https://www.eon.se

Vi bygger det hållbara samhället

E.ON Sverige ingår i den internationella E.ON-koncernen, som är ett av världens största investerarägda energiföretag. E.ON har cirka 2 200 medarbetare i Sverige.

Följ E.ON Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från E.ON Sverige AB

E.ON lanserar webbserie för att utbilda svenska folket om klimatomställningen23.5.2019 13:46:47 CESTPressmeddelande

Prognoser visar att elbehovet i Sverige kommer fortsätta att öka till år 2035. Samtidigt är det av yttersta vikt att kraftigt minska utsläppen av växthusgaser och fasa ut fossila bränslen. Det kräver att alla hjälper till, men en undersökning visar att den svenska befolkningen har begränsad kunskap om våra gemensamt uppsatta hållbarhetsmål. Det vill E.ON råda bot på.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum