Visto Förlag

Ett annorlunda avtal av Katarina O’Nils Franke

Dela

Katarina O’Nils Franke romandebuterade 2015 och kommer nu med Ett annorlunda avtal (recensionsdag 15 aug). Boken handlar om Petra från Bollnäs som har flyttat till Stockholm i jakt på jobb, kärlek och boende. Hon vill bli fotograf och älskar att hänga på Fotografiska, men det jobb hon har lyckats få är på ett fotocenter på Sveavägen och åren går. Hur långt skulle man egentligen gå för en lägenhet i Stockholms innerstad?

Ett annorlunda avtal är en svart komedi om att blunda för livets verkliga problem, och om det som så många brottas med idag: att komma in på Stockholms bostadsmarknad.

”Mörkt, välskrivet drama med oväntade vändningar. En bok som inte släpper taget om läsaren.” Johanne Hildebrandt, författare

Katarina O’Nils Franke är redaktionssekreterare i Axess Magasin och skriver krönikor för Norrköpings Tidningar. Hennes poesi har tonsatts, översatts till kurdiska och publicerats i ett flertal antologier. 2015 romandebuterade hon med Kollisionen som hon bland annat deltog med på Bokens dag i Växjö.

Recensionsexemplar? Boken finns via Bokinfo. Mejla förlagskontakt Åsa Norén eller kontakta författaren direkt via: katarina@onils.se

Klicka här för högupplöst författarfoto (foto: Sophia Danforth)

Bilder

Ladda ned bild
Ladda ned bild
Katarina O’Nils Franke. Foto: Sophia Danforth
Katarina O’Nils Franke. Foto: Sophia Danforth
Ladda ned bild

Länkar

Om

Visto Förlag
Visto Förlag
Rosenvägen 2a
443 31 Lerum

031-7620899http://www.vistoforlag.se/

Följ Visto Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.