Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Ett festligare samarbete

Dela

Säg fest och maskerad och de flesta tänker på Partykungen – hela Sveriges festbutik. Med en stark säsongsbetoning mot höst och halloween har Partykungen behov av att snabbt kunna öka och minska i personalstyrka. Här spelar Clockwork en viktig roll.

Joel Svensson
Joel Svensson

Slutet på oktober innebär som mest att göra för Partykungen och bolagets grundare Joel Svensson. Alla festers stora högtid halloween står för dörren vilket innebär fyra gånger så hög försäljning i oktober jämfört med september.

Ökad försäljning innebär också ett större behov av lagerpersonal. För att klara höstens högtryck samarbetar Partykungen med Clockwork.
– Det viktigaste för ett lagerjobb är inte meriter och ett fint cv utan motivation och vilja. Där tänker vi och Clockwork lika. Det tror jag är en av faktorerna som bidrar till att Clockwork lyckas matcha oss med rätt konsulter, säger Joel Svensson.

I Partykungens vikariepool ingår cirka hundra Clockwork-konsulter, de flesta av dem är högskolestudenter. Via sms kan konsulterna själva boka in sig på lediga arbetspass. Just i dag jobbar ett 30-tal Clockworkers med att packa festprodukter på lagret. För att underlätta kontakten mellan alla inblandade har Clockwork varje vecka konsultchefer på plats hos Partykungen.
– Även om vi i vårt bemötande inte gör någon skillnad på vem som har anställt personalen så ser vi att det är en trygghet för konsulterna att Clockwork finns på plats. Vi har haft två ansvariga konsultchefer sedan starten, det gör det väldigt tryggt för oss också, säger Joel.

Framgångssagan som stavas Partykungen tog sin början när Joels mamma skulle fylla 50 år. Hon hade varit arbetslös i sju år och Joel ville ge henne det hon allra helst ville ha – ett jobb.

– På hennes födelsedag gav jag bort ett presentkort där jag lovade henne ett jobb. Hur det skulle gå till visste jag inte riktigt då, berättar Joel.

Läs hela storyn på: https://clockworkpersonal.se/partykungen/

Nyckelord

Bilder

Joel Svensson
Joel Svensson
Ladda ned bild

Länkar

Om

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
791 60 Falun

https://clockworkpersonal.se/

Träffsäker bemanning och rekrytering.

Clockwork är ett heltäckande bemannings- och rekryteringsföretag med rötterna i södra Norrland. Med stark lokal förankring möter vi omvärlden med glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet.

Genom att hjälpa företag med kompetensförsörjning, såsom att hyra ut medarbetare eller bistå med professionella rekryteringsprocesser, skapar vi tillsammans en ökad konkurrenskraft.

Vi har kontor i Gävle, Falun, Umeå, Piteå, Hudiksvall, Ljusdal, Tierp, Avesta och Stockholm. Vi är, och ska alltid vara, ett företag med stark lokal förankring på våra verksamhetsorter. Genom god kännedom om den lokala arbetsmarknaden och dess förutsättningar symboliserar vi känslan av att hitta rätt. Det är det som träffsäker bemanning och rekrytering handlar om.

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Clockwork tar steget och blir rikstäckande6.7.2018 13:00Pressmeddelande

Två gasellföretag går samman för att bli ett av Sveriges och Nordens ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Nu blir visionen verklighet, när Clockwork går samman med Söder & co skapas en organisation med ett nationellt kontorsnät. OTIGA Group är Nordens ledande bemanningsföretag och sedan tidigare huvudägare av Söder & co och ett tiotal andra nordiska varumärken inom bemanning och rekrytering. Genom att nu bli huvudägare även i uppstickaren Clockwork skapas en stark plattform för Clockwork att bli en av Sveriges och nordens ledande leverantörer av bemannings- och rekryteringstjänster.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum