Bingolotto

Ett magiskt Bingolotto!

Dela
Peter Brynolf och Jonas Ljung, Foto: Robert Eldrim
 

På söndag gästas Ingvar Oldsberg av magikerduon Brynolf & Ljung och sångaren Klasse Möllberg, känd från bl.a. Electric Banana Band och Trazan och Banarne. Husbandet leds av dragspelaresset Pierre Eriksson och programledare är Ingvar Oldsberg.

Klasse Möllberg

Klasse Möllberg började är kanske mest känd som karaktärerna Banarne och Hemlige Arne i Trazan och Banarne. Tillsammans med Lasse Åberg sjunger han i Electric Banana Band, med bland andra Janne Schaffer.

Peter Brynolf och Jonas Ljung startade arbeta tillsammans 2005 och har förtrollat sin omgivning sedan dess, inte minst genom sina program på TV4 där de lurar skjortan av svenska kändisar. 2009 var de med i Talang i samma kanal, där de gick till final.

2010 lyckades de lura magikerna Penn & Teller med sitt "Världens svåraste korttrick" och vann priset att öppna för Penn & Teller på Rio All Suites Hotel i Las Vegas.

Dragspelaren och bingomästaren

Husbandet leds av Pierre Eriksson, dragspelare, pianist och kompositör. Pierre har bland annat vunnit SM i dragspel tre gånger i rad och blev 1995 vald till Årets dragspelare.

Kvällens programledare är, precis som vanligt, Ingvar Oldsberg.

BingoLotto – Söndag 2 april kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum