Järfällahus Ab

Ett växande Järfällahus välkomnar nya medarbetare

Dela

Järfällahus växer! I november 2015 gjorde vi en omorganisation för att bättre kunna möta den expansiva framtid som väntar företaget med flera byggprojekt och stora renoveringsprojekt. Nu nyanställer vi! Idag välkomnar vi två nya medarbetare.

Anders Kindberg (se bilden!) börjar som fastighetschef. Vid omorganisationen slogs vår förvaltningsavdelning och vår teknikavdelning ihop till fastighetsavdelningen, och tillfälligt har den letts av Lena Boman. Nu får vi vår ordinarie fastighetschef: Anders Kindberg.

Samtidigt börjar Verónica Granja som ny underhållschef. 

Inräknat Birgitta Lindström, som började som ny förvaltare i januari, har Järfälla hittills fått tre nya medarbetare under 2016.

Nyckelord

Kontakter

Om

Järfällahus Ab
Järfällahus Ab
Drabantvägen 2
17750 Järfälla

08 - 580 836 00https://jarfallahus.se/

Järfällahus är Järfällas kommunägda bostadsföretag. Vi har cirka 5600 lägenheter, över 4000 fordonsplatser och ungefär 400 lokaler i hela Järfälla.

Följ Järfällahus Ab

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Järfällahus Ab

​Rekordmånga får sommarjobb hos Järfällahus8.6.2017 14:02Nyheter

I år är det hela 70 ungdomar mellan 15 och 18 år som har fått sommarjobb hos Järfällahus AB. Redan förra året tog Järfälla kommuns eget bostadsbolag emot ett tjugotal ungdomar, men i år är de alltså mer än tre gånger så många. Och den här gången sker det i samarbete med Hyresgästföreningen. - Det här är vårt sätt att ta ett kommunalt samhällsansvar, säger Ali, social hållbarhetsstrateg på Järfällahus. Sommarjobbarna är framtidens medborgare, och vi är glada att de vill ta sina första steg på arbetsmarknaden hos oss. Ett femtiotal av ungdomarna kommer att arbeta i bostadsområdena med att städa, sätta upp skyltar, dela ut information till hyresgästerna m m. Resterande 20 kommer att hjälpa till med de sommaraktiviteter som SWAT arrangerar. SWAT är den ungdomsverksamhet som Järfällahus och Hyresgästföreningen i Järfälla driver tillsammans. Det handlar bland annat om att arrangera turneringar i bubbelfotboll i områdena, anordna LAN och paintball med flera aktiviteter. Så här säger Mikael Jä

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum