Euro Accident Livförsäkring AB

Euro Accident är administratörernas val

Dela

Euro Accident har fått pris som "Årets förmedlardisk 2019 – Liv – Administratörernas val" av Svenska försäkringsförmedlares förening, Sfm.

– Det känns extra härligt att vi får ta emot den här fina utmärkelsen just nu. Vi har arbetat hårt för att höja vår servicenivå mot förmedlare och administratörer under en längre tid. Priset bekräftar att vi är på rätt väg och det ger oss extra energi i det fortsatta arbetet, säger Staffan Johansson, Sverigechef för Euro Accident.

Svenska Försäkringsförmedlares förening, Sfm, låter varje år sina medlemmar utse årets förmedlardisk bland liv- och sakförsäkringsbolagen. Nytt för i år är att medlemsbolagens administratörer också deltar och utser årets förmedlardisk i en egen kategori.

I den nya kategorin fick Euro Accident högsta helhetsbetyg och utsågs därmed till "Årets förmedlardisk 2019 – Liv – Administratörernas val". Priset delades ut av Smf:s ordförande Gunnar Hökmark den 22 maj 2019 i samband med Sfm:s föreningsstämma.

Euro Accident fick även högst betyg i kategorierna Tillgänglighet, Engagemang, Enkla att arbeta med och Prisvärda i den undersökning som gjordes.

– Jag vill passa på att berömma alla våra medarbetare för det viktiga arbete som de gör varje dag, i såväl mot- som medgång. Deras engagemang och agerande är avgörande för vårt förtroendekapital i förmedlarbranschen och i förlängningen hos kunderna som tecknar och använder våra försäkringar, säger Staffan Johansson.

Kontakter

Bilder

Om

Euro Accident Livförsäkring AB
Euro Accident Livförsäkring AB
Svärdvägen 3 A
182 33 Danderyd

077-440 00 10https://www.euroaccident.se/

Tillsammans skapar vi Hållbara medarbetare

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,4 miljard kronor i årlig premievolym, 300 000 försäkrade fördelade på 35 000 företag och över 240 medarbetare på kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik och en filial i Köpenhamn i Danmark.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se.

Följ Euro Accident Livförsäkring AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Euro Accident Livförsäkring AB

Välj främja före härska5.10.2018 16:13:00 CESTBlogginlägg

Ledarskapskonsulterna Birger Lycken och Frida Blom från pr-byrån Westander menar i en debattartikel att arbetsgivarnas insatser för att motverka förminskande beteenden, så kallade härskartekniker, inte enbart är tillräckligt för en välfungerande arbetsplats. Utifrån att vi faktiskt är varandras arbetsmiljö, så måste kunna förvänta oss mer av varandra. Här kommer deras tio tips om hur vi som medarbetare på en arbetsplats kan använda främjartekniker istället för härskartekniker på arbetsplatsen. 1. Säg hej till alla Hälsa på dina kollegor när ni träffas första gången under dagen. När alla pratar med varandra ökar tilliten, samhörigheten och kunskapen om kollegornas kompetens. 2. Visa ditt engagemang Visa ditt personliga engagemang när du har en diskussion eller ett möte med en kollega. Entusiasm smittar och ditt bidrag kan ge kollegan kraft att genomföra sin idé. 3. Ge mycket beröm Slösa med beröm när kollegorna har gjort något bra. På en välfungerande arbetsplats får medarbetarna höra m

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum