EuroPainClinics Sverige, AB

EuroPainClinics Sverige - Smärtbehandlingsexperter i Umeå

Dela

EuroPainClinics Sverige, en smärtbehandlingsmottagning specialiserad på behandling av rygg-, led- och huvudvärk, startar sin verksamhet i Umeå i juni. För behandlingen används ett brett utbud av minimalinvasiva och endoskopiska ingrepp som är skonsamma sker med hjälp av röntgen och inte kräver inläggning. Detta i syfte att lindra patienterna från smärta, snabbare konvalescens och därmed en snabbare återgång till arbete och aktivt liv.

Kliniken ger noggrann diagnos med fastställande av den verkliga orsaken till problemet och efterföljande behandling av ryggsmärtor, oftast på grund av diskbråck mellan kotorna, ischias, artrit och smärta som härrör från tidigare ryggradsoperationer och mycket mer. Inom segmentet stora leder behandlar den långvarig smärta i knä- och axelleden med hjälp av modern regenerativ behandling eller nervbehandling. Det erbjuder patienter en heltäckande hälsovård från öppenvårdsundersökningar till avancerade procedurer, med korta väntetider.

Grundpelaren i behandlingen på EuroPainClinics Sverige är interventionell diagnostik, som fastställer de verkliga orsakerna till problemet och användningen av olika typer av diagnostiska ingrepp och utifrån det bestämmer den mest lämpliga möjliga behandlingen. "Med ett brett utbud av behandlingstekniker och metoder baserade på globala trender inom interventionell smärthantering erbjuder vi behandlingslösningar till alla som söker smärtlindring för att upprätthålla en aktiv och hälsosam livsstil", berättar Lars Walén, överläkare på EuroPainClinics Sverige.

Minimalinvasiva och endoskopiska procedurer ger patienten ett antal fördelar. "Tack vare deras skonsamma sätt skadas muskler och vävnader minimalt, postoperativ smärta minskar, konvalescensen påskyndas avsevärt och patienten kan återgå till vardagen till sina intressen och arbeta snabbare", säger dr. Walén. Fördelen är kortare ingreppslängd, möjlighet att utföra ingrepp under lokalbedövning och lägre risk för postoperativa komplikationer. Ingreppen kräver ingen sjukhusvistelse och sker under röntgen eller ultraljud, så att vi behandlar rätt plats och orsak till smärtan. Alla tjänster som tillhandahålls är baserade på kunskapen om evidensbaserad medicin (EBM) och följer de internationella rekommendationerna från SIS (Spine Intervention Society).

Kontakt med EuroPainClinics Sverige är möjlig per telefon eller via den kostnadsfria online E-konsultationen. På så sätt informerar patienten sig först i förväg hemifrån om behandlingens lämplighet för problemen – vilket sparar tid och kostnader förknippade med resan till kliniken. Vid positiv medicinsk bedömning av E-konsultationen kontaktas patienten för att snarast möjligt ordna en första undersökning.

 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Lars Walén, överläkare på EuroPainClinics Sverige
Lars Walén, överläkare på EuroPainClinics Sverige
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Länkar

Om

EuroPainClinics Sverige, AB
Aktörgränd 16
903 64 Umeå

http://www.europainclinics.se
EuroPainClinics Sverige är specialist på behandling av ryggsmärtor samt smärta i de stora lederna och huvudet. Vi tillhandahåller vetenskapligt bevisad och patientvänlig smärtbehandling med hjälp av unika miniinvasiva och endoskopiska procedurer, som är bland de mest avancerade inom området interventionell smärtbehandling. Vi strävar efter att uppnå bästa resultat och högsta upplevda kvalitet på behandlingen och att låta patienterna återgå till ett fullt och aktivt liv så snabbt som möjligt.

Följ EuroPainClinics Sverige, AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.