Svenska Ishockeyförbundet

Europcar och Svenska Ishockeyförbundet förlänger samarbetet

Dela

Europcar har de senast fyra åren varit en viktig partner till Svenska Ishockeyförbundet och nu förlängs samarbetet fram till säsongen 2021/2022 med option på ett år.

- Europcar har under sin devis ”Europcar älskar sport” varit en viktig och värdefull partner för Svenska Ishockeyförbundet de senaste fyra åren och därför är det glädjande att vi nu förlänger vårt samarbete. Europcar är en engagerad partner som visat stort intresse att vara med på den spännande resa som svensk ishockey är inne på med bland annat flertalet internationella mästerskap på hemmaplan, säger Daniel Ivarsson, Sponsoransvarig på Svenska Ishockeyförbundet.

- Att förlänga vårt goda samarbete med Europcar känns bra ur flera perspektiv. Europcar är en uppskattad partner som brinner för de goda krafter som idrotten står för och i dessa tider där idrotten på många håll pausats på grund av pandemin känns det extra tillfredsställande att fortsätta vårt samarbete över två år, säger Johan Stark, Generalsekreterare på Svenska Ishockeyförbundet.

- Europcar, som är den ledande leverantören av hållbar delad mobilitet, är stolta att kunna jobba vidare med Svenska Ishockeyförbundet. Vi erbjuder säkra, hållbara och effektiva transporter för såväl klubbar, medlemmar och landslagen. Vår ambition är att hjälpa till och skynda på med omställningen till fossilfria transporter. Med vårt breda utbud kan vi erbjuda den bil som behövs när den behövs, både för transport av personer och utrustning. Tillsammans kommer vi fokusera på jämställdhet, omställning till fossilfria transporter för ett bättre samhälle och miljö, säger Marco Tiempo – Business Area Manager och ansvarig för sponsring, Europcar.

- Ishockey är en stor idrott i hela Sverige som medverkar till jämställdhet, integration och bättre hälsa. Det känns jättekul att vi fortsätter ett framgångsrikt samarbete med Svenska Ishockeyförbundet, säger Mickael Bogered, VD Europcar Sverige.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

Ishockeyns förbudsmöte avslutat: Anders Larsson omvald som ordförande och nya ekonomiska licenskrav införs11.6.2021 12:25:37 CEST | Pressmeddelande

Idag fredag den 11 juni genomfördes Svenska Ishockeyförbundets förbundsmöte digitalt. Anders Larsson omvaldes till ordförande och förbundsmötet beslutade att införa nya ekonomiska licenskrav för spel i SDHL, SHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan. I övrigt beslutades att införa nationella principer för optimerad spelarutveckling i hela landet. Förbundet redovisade också ett ekonomiskt resultat i balans över den senaste tvåårsperioden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum