Europcar

Europcar öppnar station i Piteå

Dela

Mobilitetsföretaget Europcar fortsätter växa i Sverige. Nu stärker de närvaron i Norrbotten och öppnar en ny station i Piteå.

- Eftersom vi sedan tidigare redan finns representerade på flera platser i Norrbotten känns det därför extra kul att vi nu kan stärka vår närvaro än mer och nu erbjuda vårt breda utbud av mobilitetstjänster även i Piteå. Vår ambition är att vara marknadsledande på miljöbilar och att med vår utökade tillgänglighet och kompetenta personal också överträffa våra kunders förväntningar, säger Dick Lovén, regionchef på Europcar Sverige.

Den nyöppnade stationen i Piteå kommer drivas av Norrlands Bil som sedan tidigare ansvarar för stationerna i Kiruna, Gällivare, Luleå, Skellefteå och Arvidsjaur. Stationen kommer inledningsvis styras av Luleås stationschef Matias Taavola och nyrekryterade stationschefen Åsa Johansson. Europcar finns på flertalet platser i norra Sverige och har stationer och utlämningsställen i bl.a. Umeå, Skellefteå, Arvidsjaur, Luleå, Boden, Gällivare och Kiruna. 

- Med vår nya station i Piteå fortsätter vi att bygga vårt breda nätverk av stationer och utlämningsplatser från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Det här är ytterligare ett steg i rätt riktning mot att vi ska vara den drivande leverantören av hållbar delad mobilitet i både städer och på landsbygd, säger Cathrin Idén, Chief Commercial Officer på Europcar Sverige.

Stationen i Piteå öppnade den 28 mars och ligger hos Norrlands Bil på Oktanvägen 6. I Sverige har Europcar 169 stationer och utlämningsställen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Europcar
Europcar
Byängsgränd 14
120 40 Årsta

http://Europcar.se

Europcar är Europas ledande mobilitetsföretag och finns på 170 stationer runt om i landet. Bolaget drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.

Följ Europcar

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Europcar

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum