PR Direkt

Evide Group lanserar ny jämförelsetjänst - Elavtaldirekt.se

Dela

Med tanke på dagens breda utbud av olika elavtal är det inte helt enkelt att hitta rätt i eldjungeln. Evide Group lanserade i april månad hemsidan Elavtaldirekt.se – för att hjälpa kunder att hitta det rätta elavtalet.

Evide Group lanserade nyligen en ny jämförelsetjänst på svenska marknaden, Elavtaldirekt. Hemsidans syfte att ge konsumenter lättförståelig men utförlig information om allt som behövs när man ska teckna nytt elavtal.

“Vi såg att det fanns en lucka på jämförelsemarknaden när det kommer till elavtal. Idag finns det i princip bara en stor privat aktör på jämförelsemarknaden av elavtal tillsammans med statliga Elpriskollen. Nackdelen är att dessa två aktörer till största delen fokuserar på jämförelser utifrån billigast pris. Med Elavtaldirekt.se vill vi lyfta andra viktiga faktorer som kan vara viktiga, bland annat grön el, transparenta villkor, konsumentnöjdhet och erbjudanden”, säger Vidar Hwang, VD Evide Group AB. 

Så väljer man det bästa elavtalet

Elavtaldirekt.se anser att det ska vara enkelt och bekymmersfritt att jämföra el. På hemsidan finns en tjänst som guidar besökare hela vägen från start till mål och som hjälper konsumenter att hitta bra avtal, oavsett om man bor i hus, lägenhet eller letar efter ett avtal till sitt fritidshus.

När man ska jämföra elavtal är det viktigt att komma ha sin egen elförbrukning i åtanke samt att fundera på vilka andra faktorer som är viktiga utöver priset. Det billigaste elavtalet behöver nämligen inte heller alltid vara det bästa. Detta gäller framförallt om man anser att det är viktigt att elen har elcertifikat och kommer från förnyelsebara källor. För vissa är det viktigt med god kundnöjdhet och då är det en god idé att hålla koll på Svenskt Kvalitetsindex (SKI). SKI mäter årligen kundnöjdheten på olika leverantörer av el och ytterligare informationen går att hitta på deras hemsida.

Pressansvarig:

Vidar Hwang, VD Evide Group AB

vidar@evide.se

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

Ny jämförelsesajt av billiga mobilabonnemang9.6.2021 10:22:56 CEST | Pressmeddelande

Det är en djungel att välja mobilabonnemang och olika erbjudanden förvirrar ofta konsumenten vilket som är bäst. För att underlätta detta har hemsidan Nyttmobilabonnemang.se startats, med syftet att hjälpa konsumenterna att hitta det bästa mobilabonnemanget till bäst pris. Genom jämförelser gjorda av branschexperter listas de bästa, målgruppsanpassade och billigaste mobilabonnemangen. Hemsidan uppdateras dagligen med aktiva rabatter och erbjudanden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum