EVRY

EVRY lanserar, som första IT-företag i Norden, Facebook at Work

Dela

(Oslo den 2 juni 2016) Mer kunskapsutbyte, medarbetarengagemang och kraftig minskning av e-postanvändning är bland effekterna EVRY förväntar sig när Facebook at Work nu släpps för företagets 10.000 anställda.

EVRY är ett av de första företagen i Norden att använda Facebook at Work när det lanseras för anställda i dag. Med vid lanseringen var Julien Codorniou som är globalt ansvarig för Facebook at Work.

"Eftersom EVRY är ett ledande IT-företag i de nordiska länderna är det självklart att vi ska vara bland de första att implementera nya lösningar som hjälper till att bygga en stark företagskultur med proaktiva och innovativa medarbetare. Facebook at Work stärker vår strategi, och förenklar vardagen genom enklare interaktion och en minskad användning av e-post ", säger Björn Ivroth, EVRY.

Nya sätt att kommunicera
Med 50 kontor i Norden och dessutom många anställda i andra länder i Europa och Asien, kommer Facebook at Work att underlätta dialog och samverkan internt, säger Ivroth.
Mer än 60.000 företag står i kö för att få använda den nya plattformen som kommer att förändra kommunikationen för företag över hela världen. När EVRY nu implementerar Facebook at Work är det i linje med företagets strategi för digitalisering, en stor förändring som påverkar hela samhället.
"Särskilt yngre medarbetare är vana vid sociala medier och finner detta sätt att kommunicera naturligt. Det är också ett effektivt sätt att nätverka, ha dialog med kollegor och få bättre tillgång till hela den kunskapsbas som medarbetarna i EVRY besitter. Det ersätter inte ett bra samtal mellan kollegor runt kaffemaskinen, men bidrar till att förnya vårt sätt att samarbeta ", Säger Björn Ivroth.

Mål och ambition med satsningen:
Mer öppenhet och insyn:

  • I dag styrs intranätens flöde av ett fåtal personer i företags kommunikationsavdelningar. Nu får alla medarbetare möjlighet att publicera och delta i dialogen. Det skapar engagemang och motiverar medarbetare på alla nivåer och orter att utbyta erfarenheter och kunskap.
  • Genom informationsdelning, kommentarer och "likes" är medarbetare kulturbärare och kan påverka företagets utveckling

Ökad produktivitet:

  • Med Facebook at Work kan medarbetare skapa grupper över organisatoriska och geografiska gränser, så att du enkelt kan hålla dig uppdaterad och ta del av relevant information.
  • E-post är idag en tungrodd kommunikationsväg och det ägnas en hel del tid åt att söka efter relevant information och kontakter. Det blir nu enklare att leta information om medarbetare och avdelningar. Nyckeltal från Facebook visar att för de företag som lyckas bäst minskar e-postanvändningen med 65%, vilket innebär stora besparingar.

Ökad flexibilitet:

  • Pilottester visar att medarbetare vill hålla sig uppdaterade och många människor gör detta på väg till och från arbetet.
  • Tempot i arbetet ökar, och vi jobbar i en globaliserad värld över flera tidszoner. Medarbetare vill välja när och hur man håller sig uppdaterad och genom Facebook at Work finns flera olika grupper som täcker dessa behov.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

EVRY
EVRY
Ekensbergsvägen 113
171 79 Solna

+46 10 588 00 00https://www.evry.se

Om EVRY

EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Vi hjälper våra kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.

EVRYs ungefär 9 000 medarbetare kombinerar lokal närvaro med en global leveransmodell och är ett bevis på att nordiska kunder får bäst service av dem som har en sann förståelse för nordiska företags förutsättningar och utmaningar. EVRY har en årlig omsättning på nästan 13 miljarder SEK och ägs av investmentbolaget Apax. Den svenska verksamheten har en årlig omsättning på ca 3,6 miljarder SEK och finns på 25 orter med 2 300 medarbetare.

 

 

 

Följ EVRY

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från EVRY

EVRY ASA: Fortsatt omsättningstillväxt och kraftigt förbättrad marginal jämfört med föregående år1.11.2017 11:25Pressmeddelande

(Fornebu den 1 november 2017) EVRY rapporterade en ökad omsättning samt ökade marginaler för det tredje kvartalet 2017 jämfört med samma kvartal föregående år. Företaget har upplevt positiv intäktstillväxt inom alla affärssegment under tredje kvartalet 2017 och de förbättrade marginalerna är resultatet av en effektiv affärsmodell och genomförandet av alla strategiska åtgärder som har inletts de senaste kvartalen.

EVRY ingår avsiktsförklaring om köp av Samlink för att stärka sin position i den finska bankmarknaden29.3.2017 11:32Pressmeddelande

(Oslo/Helsinki 29. mars 2017) EVRY har tecknat en avsiktsförklaring och är i exklusiva diskussioner om att förvärva Oy Samlink Ab, en ledande leverantör av IT-lösningar till banker i Finland. Som en del av dessa diskussioner kommer 50 banker, som i dag betjänas av Samlink, välja EVRYs kärnbankslösning som framtida IT-plattform. Ambitionen är dessutom att växa vidare i den finska marknaden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum