Ving Sverige AB

Exotisk kryssning med upplevelser i sikte - Mauritius, Seychellerna, Madagaskar och La Reunion under samma kryssning

Dela

Få resor andas så mycket exotism som den drygt två veckor långa kryssningen med Costa Victoria till de afrikanska länderna Mauritius, Seychellerna och Madagaskar som är några av platserna där fartyget lägger till. De annorlunda stoppen har lockat flera hundra svenskar och Ving har redan tagit emot ett antal bokningar till nästa vinter.

Mahe, Seychellerna. Fotograf: Maja Rosenberg, Ving

Sedan Ving vintern 2016 började sälja Costa Cruises kryssning i den Indiska Oceanen har nästan 300 svenskar säkrat en plats på den prisvärda kryssningen som kombineras med två hotellövernattningar på Mauritius.

- Det här är en av de mest spännande resorna i hela vårt utbud. Bara under de tre stoppen på Madagaskar kan man uppleva ett djur- och växtliv som inte liknar något annat i hela världen. Dessutom ges möjlighet att upptäcka flera öar i Seychellerna samt La Reunion och Mauritius vilka var och en för sig är drömresmål för många, säger Anna Hagberg, tf. informationschef Ving.

Kryssningen
Turen inleds och avslutas i Port Louis, Mauritius huvudstad, som bjuder på en mix av europeisk, indisk, afrikansk och kinesisk kultur. Efter två dagar till havs anländer fartyget till Mahé på Seychellerna, där det blir ett par dagars stopp med tid att uppleva allt den vackra ön erbjuder. Sedan väntar en dag till havs innan Costa Victoria gör inte mindre än tre olika stopp på spännande Madagaskar, nämligen Nosy Be, Diego Suaraz och landets största hamnstad Tamatave.

I St Denis, huvudstaden i det franska departementet Réunion kan man strosa runt bland byggnader i både fransk, afrikansk, kinesisk och indisk stil och njuta av atmosfären. Efter två härliga veckor i Indiska oceanen seglar fartyget åter tillbaka till Mauritius. Under dagarna till havs erbjuder Costa Victoria ett härligt poolområde, spa, gym och förstås restauranger, barer och underhållning för alla.

Costa Victoria är ett medelstort fartyg med tolv däck och plats för nära 2400 passagerare. Ombord blandas internationell stil med klassisk italiensk inredning. Fartyget erbjuder faciliteter och aktiviteter för alla. Gym, löparbana, multisportplan spa, flera jacuzzier, pooler, kasino och ett generöst utbud av restauranger och barer. I Costa Victorias stora teater bjuds det på underhållning kvällstid i form av musikaler, balett, cirkusartister och mycket mera.

I Vings paketpris ingår, förutom den 14 nätter långa kryssningen med helpension ombord på fartyget, också flygresan och två hotellövernattningar på Mauritius. Även dricks är inkluderat i priset.

Läs mer om Vings kryssningar här: https://www.ving.se/kryssningar

Prisexempel:
Kryssningspaket ”Seychellerna, Madagascar, Reunion - hotellövernattning på Mauritius”- 14 dagars kryssning med fartyget Costa Victoria i utsideshytt Classic, två hotellövernattningar på Mauritius inklusive flyg med Air Mauritius från Stockholm. Avresa 5 december 2018. 31 625 kronor per person. Total reslängd 18 dagar.

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta: Anna Hagberg, tf. informationschef Ving, tel 0709-513158, anna.hagberg@ving.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum