Thon Hotels

Expanderar i Sverige: Startar upp ett unikt samarbete med Hotel Kungsträdgården

Dela

Mitt i centrala Stockholm vid Kungsträdgården ligger Thon Hotels senaste samarbetspartner Hotel Kungsträdgården. Samarbetet är ett unikt samarbete som inte tidigare funnits på marknaden.

Hotel Kungsträdgården ansluter sig till ett unikt urval av högklassiga samarbetspartners som Thon Hotels gäster känner till från Hotel Bristol i Oslo och Hotel Stanhope i Bryssel. Huvudsyftet med samarbetet är utbyte på försäljnings- og bokningssidan.

-          Jag är både stolt och glad över att Thon Hotels genom detta samarbete kan erbjuda våra gäster – oavsett om de besöker oss på fritiden eller i samband med affärer – ett unikt hotell även i Stockholm, säger Morten Thorvaldsen, koncerndirektör för Thon Hotels.

Hotel Kungsträdgården erbjuder 94 unika rum inredda i gustaviansk stil, en fransk brasserie, en unik innergård, rum för möten och event, gym och conciergeservice.

-          Vi är otroligt glada för att vi fått en större familj att samarbeta med och vi ser fram mot möjligheten att önska många härliga norrmän och andra gäster välkommen till vårt unika boutique hotel, säger Jörgen Björnstad, ägare och General Manager på Hotel Kungsträdgården.

Om Hotel Kungsträdgården

Hotel Kungsträdgården är privatägt familjehotell där vi vet att relationen till gästen är det viktigaste av allt. Därför har vi skapat 94 helt unika rum, och en conciergeservice som ser till att förhöja upplevelsen både innan och efter din vistelse.

Läs mer om Hotel Kungsträdgården här: https://www.hotelkungstradgarden.se/

Om Thon Hotels

Thon Hotels är en av Norges största hotellkedjor med över 80 hotell i Norge, Bryssel och Rotterdam. 2020 blev Thon Hotels branschvinnare i både den norska Kundbarometern och Sustainable Brand Index.

Läs mer om Thon Hotels här: https://www.thonhotels.no/

Kontakter

Om

Thon Hotels
Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no/