Expressen

Expressen Lifestyle stärker ledningsgruppen

Dela

Affärsområdet Expressen Lifestyle har utökat sin operativa ledningsgrupp. Administrativ redaktionschef på Expressen Lina Modin och analyschef Josefin Danielsson är nya i ledningen.

Lina Modin, administrativ redaktionschef. Foto: Olle Sporrong
Lina Modin, administrativ redaktionschef. Foto: Olle Sporrong

Expressen Lifestyle är affärsområdet inom Bonnier News som organiserar och driver kvällstidningarna Expressen, GT och Kvällsposten samt 30-talet av Bonniers mest välkända magasin.

Expressen Lifestyle leds operativt av affärsområdeschef Klas Granström, som också är chefredaktör för Expressen. I affärsområdets ledningsgrupp finns representanter från redaktioner, analys, läsarintäkter och marknad, annons, tech, produktion och distribution, HR och ekonomi.

Lina Modin, administrativ redaktionschef på Expressen, blir ny medlem i ledningen.

– Lina Modin blir ett stort tillskott med sin förmåga att se möjligheter i organisationen och sitt genomtänkta arbete med den redaktionella ekonomin, säger Klas Granström.

– Utvecklingen inom mediebranschen går fort och det ställer stora krav på ledningen. Jag hoppas kunna bidra i det viktiga arbetet att vidareutveckla Expressen Lifestyle som företag och arbetsplats, säger Lina Modin.

Josefin Danielsson, analyschef, är också ny i ledningsgruppen.

– Expressen Lifestyle ser analys som en central del av vårt strategiska arbete och Josefins roll blir att ta det arbetssättet vidare, säger Klas Granström.

Josefin Danielsson:

– Att hitta insikter som går att reagera på genomlyser analysavdelningens arbete och jag hoppas att insikter som bygger på data på sikt får ännu större plats i hela Expressen Lifestyle.

Nyckelord

Kontakter

Klas Granström, chefredaktör Expressen, affärsområdeschef Expressen Lifestyle, klas.granström@expressen.se

Bilder

Lina Modin, administrativ redaktionschef. Foto: Olle Sporrong
Lina Modin, administrativ redaktionschef. Foto: Olle Sporrong
Ladda ned bild
Josefin Danielsson, analyschef. Foto: Sven Lindwall
Josefin Danielsson, analyschef. Foto: Sven Lindwall
Ladda ned bild

Om

Expressen
Expressen
Gjörwellsgatan 30
105 16 Stockholm

08-738 30 00http://www.expressen.se

Expressen är ett ledande mediehus i alla kanaler. Med redaktioner i Stockholm, Göteborg och Malmö rapporterar vi dygnet runt i mobil, sajt, tv, sociala medier och den tryckta tidningen.

Vår prisbelönta journalistik roar, oroar och förargar. Precis som den har gjort sedan starten 1944.

Följ Expressen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Expressen

Nu börjar valrörelsen – Expressen storsatsar på politik-tv från Almedalen1.7.2022 10:56:24 CEST | Pressmeddelande

Med två månader kvar till riksdagsvalet är intresset för svensk politik på topp. På söndag drar politikerveckan i Almedalen i gång och på plats i Visby driver Expressen sin ledande nyhetsbevakning och arrangerar mängder av intervjuer och debatter. – Både den stora digitala publiken och de som är i Visby kan räkna med de viktigaste nyheterna och mest spännande samtalen med makthavare hos oss, säger politik- och samhällschef Christofer Brask.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum