Håll Sverige Rent

Fågelås skola i Hjo vinnare i Håll Sverige Rents skoltävling

Dela

Fågelås skola i Hjo är den skola som gjorde bäst ifrån sig i årets upplaga av Skräpplockardagarna, som samlade över 700 000 personer över hela landet, varav drygt 600 000 var barn. Nu ger Håll Sverige Rent barnen på skolan en hejdundrande fest med godisbord, live-dj och styling inför festen för alla som vill.

- Elever och pedagoger på Fågelås skola har verkligen genomfört Skräpplockardagarna på ett föredömligt sätt. Bland annat har man gjort planscher som delats ut till boende runt skolan, spridit budskapet i sociala medier, uppmanat föräldrar att plocka skräp och skrivit insändare till kommunen om att sätta upp papperskorgar, säger Håll Sverige Rents vd Johanna Ragnartz.

- Jätteroligt att vi har vunnit. Vi slet verkligen den här dagen och fick ihop jättemycket skräp, säger Erika Lundberg, rektor på Fågelås skola

Kontaktperson Fågelås skola:
Erika Lundberg, rektor, Fågelås skola
0503-351 78
erika.lindberg@hjo.se

Kontakter

Bilder

Om

Håll Sverige Rent
Håll Sverige Rent
Rosterigränd 4
117 61 Stockholm

08-505 263 00http://www.hållsverigerent.se

Skräpet finns överallt – i staden, i naturen och i havet. Håll Sverige Rent arbetar för att förebygga och motverka nedskräpningen. Vi samlar kunskap, driver opinion och tar fram konkreta verktyg och lösningar för att stoppa skräpet.

Håll Sverige Rent är en ideell obunden stiftelse. Vi har 90-konto och är därmed en del av Svensk insamlingskontroll.

Facebook

Twitter

Instagram

Följ Håll Sverige Rent

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Håll Sverige Rent

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum