Moelven

Fallolycka på Moelven Edanesågen AB

Dela

En medarbetare blev i eftermiddag förd till sjukhus med ambulanshelikopter efter en fallolycka på Moelven Edanesågen AB. Olyckan skedde inne i såghuset.

Den skadade fick första hjälpen av kollegor innan han blev hämtad av ambulans, och sedan vidare med ambulanshelikopter. Tillståndet för den skadade medarbetaren är inte känt.

- Vi är naturligtvis starkt påverkade av vad som har hänt och hoppas på det bästa för vår medarbetare. Vi kan i nuläget inte säga så mycket om händelseförloppet, utan behöver ta reda på mer, säger Bjarne Hønningstad, divisionschef i Moelven Wood.

Olyckan är anmäld till polisen och arbetsmiljöverket.

Moelven uppdaterar med mer information när vi vet mer.

 

Kontakter

Bjarne Hønningstad
Divisionschef Wood
Bjarne.Honningstad@moelven.com
+47 975 91 201

Om

Moelven
Moelven
Industrivegen 2
N-2390 Moelv, Norge

+47 914 348 803https://www.moelven.com/se

Moelven Industrier ASA är en skandinavisk industrikoncern som tillverkar byggvaror och system för byggbranschen. Koncernen omsätter ca. NOK 11 miljarder årligen, och har ca. 3350 anställda som varje dag arbetar för att ge människor goda rum. Moelvens 34 produktionsbolag är fördelade på 42 produktionsplatser i Norge och Sverige, och är uppdelat i tre divisioner: Timber, Wood och Byggsystem.

Följ Moelven

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moelven

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum