Spanska Turistbyrån

Fantastiska spanska städer att besöka 2022

Dela
Det nya numret av Upptäck Spanien handlar om spännnade spanska städer. Vi får läsa om Madrid, Barcelona, Alicante, Málaga, Palma och Bilbao.

Klicka här för att komma till den nya upplagan: www.upptackspanien.com.

Spanien får många besökare från Sverige, främst till turistorterna vid kusten. Men det är många svenskar som nu upptäckt att Spaniens städer är  väl värda ett besök. I den nya upplagan av Upptäck Spanien presenterar vi sex olika städer och dess skatter.

Bilbao till exempel. Mycket har hänt sedan Guggenheim invigdes för 25 år sedan.  Vill du få spännade tips från oss om Baskiens största stad?

Du har troligen redan besökt Palma, kanske flera gånger till och med, men visste du att staden har en vibrerande konstscen?

Barcelona har många oväntade saker att upptäcka. Visste du till exempel att det finns ett mysigt museum om choklad? 

Malaga är välbekant för många svenskar som flygplats till Costa del Sol, men staden är så mycket mer. Staden har satsat mycket på kultur och är idag en av Spaniens främsta kulturscener.

Läs mer om Spanien: Spain.info.

Mer information om hur du reser tryggt: travelsafe.spain.info.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Spanska Turistbyrån
Spanska Turistbyrån
Nybrokajen 3
111 48 Stockholm

http://www.spain.info/en/

Turespaña – Spaniens Institut för Turism är ett organ som fått i uppdrag av den spanska staten att marknadsföra Spanien som en turistdestination. Turespaña bedriver sin verksamhet genom ett nätverk av 33 strategiskt placerade turistbyråer runt om i världen som interagerar lokalt med resebranschens olika aktörer, opinionsbildare och resenärer.     

Spanska Turistbyrån i Stockholm, som är Turespañas kontor i Sverige, har till uppgift att bistå den  spanska turismsektorn genom marknadsföring av Spanien med hjälp av olika arrangemang som riktas till så väl verksamma inom resesektorn (presentationer, workshops, vidareutbildningar för agenter, deltagande i mässor mm) som till allmänheten (reklamkampanjer, aktiviteter i sociala medier och event), och genom analys och marknadsrapporter. För att stärka och positionera Spanien som resmål arbetar Spanska Turistbyrån även aktivt inom kommunikation och PR.

Läs mer om Spanien på spain.info och vår tidning på svenska upptackspanien.com.