Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Färgbomba ditt hem!

Dela

Leonor Juhl – alias Fröken Turkos – är Sveriges svar på Tricia Guild. Hennes hem sprakar av färg, glädje och personlighet. Den 1 september släpper hon boken Inred med färg där hon delar med sig av sina inredningsidéer och sitt hem. Missa inte höstens färgbomb!

Leonor Juhl är uppvuxen i ett hem med rosa trappa och väggar i alla regnbågens färger. Redan som liten förstod hon att färg påverkar våra sinnen och att vi mår bra av att omge oss med olika färger. Leonor Juhl driver Fröken Turkos – en av Sveriges populäraste bloggar om allt inom inredning, DIY, trädgård och mat. Bloggen har 40 000 unika besökare varje månad och hon har över 50 000 följare på instagram. 2019 såg vi även Leonor och hennes vackra hem i SVT:s populära program "Vem bor här?". Hennes paroll är ”Mer färg åt folket, för färg gör oss glada!”

Boken Inred med färg är en handfast och inspirierande guide till hur man skapar ett unikt och personligt hem. Leonor Juhl har arbetat som inredare i över 20 år och här ger hon steg för steg-vägledning i varje del av processen. Från hur du identifierar din egen stil, till vad som funkar eller inte funkar när det gäller inredning, och hur du skapar ett personligt och välkomnande hem. På ett inspirerande sätt förklarar Leonor hur du inreder färgstarkt utan att det blir kaos. Boken innehåller dessutom tips på hur du får ditt hem att bli speciellt med hjälp av personliga prylar och återbruk. 

Välkommen hem till Leonor Juhl!
 
Leonor Juhl bor i Billdal strax utanför Göteborg. Hon visar gärna upp sitt hem och är tillgänglig för intervjuer.
Kontakta jiwar@tukanforlag.se för mer information.

Bilder

Om

Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Örlogsvägen 15
426 71 Västra Frölunda

031-10 20 25http://www.tukanforlag.se

Hos Tukan förlag hittar du färgstarka och originella böcker. Vi har ett brett, prisvärt och alltid aktuellt sortiment fullt av kunskap, inspiration och underhållning. För både vuxna och barn. Genom vår nyfikenhet, flexibilitet och vilja att göra saker på vårt eget sätt, har vi utmanat en hel bransch och blivit en udda fågel i bokvärlden

Tukan förlag startades 2008 av Christian Bang-Melchior. Det är ett av Sveriges största förlag och ger ut cirka 300 nya titlar om året.

Bokförlaget Nona grundades 2010 i Göteborg och är ett systerförlag till Tukan förlag. På Nona ger vi ut omkring 15 böcker per år och i vår katalog hittar du såväl skönlitteratur som biografier och memoarer. Vi ger ut både svenska och utländska författare och har nära samarbeten med ett flertal internationella bokförlag.

Den röda tråden i vår utgivning är starka berättelser om fascinerande människor och deras livsöden. Våra böcker attraherar och engagerar en bred publik och säljs idag hos samtliga stora svenska återförsäljare.

Följ Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Hur mår själen efter 2020? Låt Josefin Dahlberg leda vägen till ett bättre 202125.1.2021 09:00:00 CETPressmeddelande

Vilket år vi lämnat bakom oss, och vad har vi lärt oss egentligen? Vi har tvingats till mer egentid och verklighetsflykt har fått ske med andra medel än vanligt. Vi har fått tillbringa mer tid i hemmet och i hemlandet, behövt blicka mer inåt när den yttre världen begränsats. Kanske har vi också tvingats att leva mer i nuet. Det har varit lärorikt, men också väldigt skrämmande. Efter ett så omvälvande år, då nya prövningar hela tiden följt efter varandra på ett sätt som vi aldrig förr varit med om, då är det viktigare än någonsin att ta hand om sig själv, både kropp och själ.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum