Einar Mattsson

Fastighetsägare rekommenderar gärna Einar Mattsson Fastighetsförvaltning

Dela

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning förvaltar i dagsläget drygt 14 000 lägenheter åt olika fastighetsägare i Stockholm. Den senaste NKI-undersökningen visar på nöjda kunder och bekräftar att fastighetsägarna efterfrågar Einar Mattssons kompetens för en hållbar förvaltning

Magnus Molin, VD Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB
Magnus Molin, VD Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB

Undersökningen visar att hyresrättsägarna som besvarat enkäten är mycket benägna att rekommendera Einar Mattsson som förvaltare av fastigheter. Fastighetsägarna är särskilt nöjda med bolagets kompetens och affärsmässighet samt kommunikation och samarbete.

– Det är den kompetens och framåtanda som våra medarbetare besitter som bygger våra långsiktiga affärsrelationer. Vi kommer fortsätta att utvecklas tillsammans med våra kunder för att minska energianvändningen, sänka driftnettot och höja fastighetsvärdet, säger Magnus Molin, vd för Einar Mattsson fastighetsförvaltning.

För de hyresrättsägare som deltog i undersökningen nådde NöjdKundIndex (NKI) upp till 81 på en hundragradig skala. NetPromotorScore* (NPS) var +64% på en skala från -100 till +100. Det kan jämföras med ett värde på 10–15% för ett genomsnittsföretag, i alla branscher inräknat.

Kunderna är över lag nöjda med utbudet av Einar Mattssons tjänster och framhåller energiåtgärder och energieffektivisering som de viktigaste hållbarhetstjänsterna.

– Hållbarhetsfrågor och särskilt energifrågorna är nu bland de hetaste frågorna för fastighetsägare. Vi har stärkt vår kompetens inom energiområdet de senaste åren och utökat våra grupper med fler energispecialister och drifttekniker. Vi vill kunna möta kundernas efterfrågan på en hållbar förvaltning och hjälpa till att göra hela fastighetsaffären både miljömässigt och ekonomiskt hållbar, säger Magnus Molin.

Den årliga mätningen utfördes av Origo group bland Einar Mattssons förvaltningskunder under våren 2022.

*NetPromotorScore mäter kundernas rekommendationsbenägenhet.

Nyckelord

Bilder

Magnus Molin, VD Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB
Magnus Molin, VD Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB
Ladda ned bild

Länkar

Om

Om Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB 
Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB förvaltar cirka 14 200 bostäder samt kommersiella lokaler till ett värde om 58 miljarder kronor. Bolaget förvaltar bostäder och lokaler för en bred och etablerad grupp av fastighetsägare såväl som Einar Mattssons 6 000 egna bostäderMed ett långsiktigt perspektiv på fastighetsaffären och gedigen kunskap erbjuder Einar Mattsson fastighetsägare en tryggpersonlig och proaktiv förvaltning i syfte att utveckla kundens fastighetsvärden. Bolaget är en del av Einar Mattsson-koncernen som har varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Koncernens övriga verksamheter utgörs av fastighetsägande, byggproduktion, projektutveckling och övriga investeringar.  

 Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook 

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

”Vi kan lösa de tekniska utmaningar våra kunder står inför” — fredagsporträttet med Einar Storm25.11.2022 10:00:00 CET | Blogginlägg

Snabb som få rör sig arbetsledaren för teknisk förvaltning, Einar Storm, genom korridorerna på huvudkontoret. Snöskottningen måste hanteras och även en arbetsledare får fatta snöskyffeln och hjälpa till vid utsatta fastigheter. Sådan tur att matlagning fungerar som stressventil. Han är ännu på jakt efter sitt smultronställe och han avslöjar också en hemlighet. Lär känna Einar Storm:

Einar Mattssons hyresgäster sorterar och bidrar till minskad klimatpåverkan22.11.2022 16:27:32 CET | Nyheter

Under 2022 har Einar Mattsson genomfört en rad förändringar för att få en effektiv och hållbar hantering av hyresgästernas avfall. ”Vårt och fastighetschefens mål är att minska det osorterade avfallet till förmån för återvinning av förpackningar och matavfall. Förändringarna har gett positivt resultat”, berättar Ludvig Striem, gruppchef på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum