Fastighetsägarna

Fastighetsägarna GFR rekryterar stabschef från Västra Götalandsregionen

Dela
Fastighetsägarna GFR anställer Anders G Johansson som ny näringspolitiskt ansvarig för Göteborg. Han kommer närmast från Moderaterna där han varit stabschef för partiets regionstyrelsekansli i Västra Götaland.

Anders har lång erfarenhet från politiska tjänstemannaroller i partipolitiken, bland annat från Moderaternas Kommunstyrelsekansli i Göteborg där han var stabschef innan uppdraget i regionen. Han har också en bakgrund inom Försvarsmakten som Major med erfarenhet från tre utlandstjänstgöringar.

- Det här är en strategisk rekrytering som gör att vi flyttar fram positionerna och stärker vårt näringspolitiska arbete i Göteborg. Anders gedigna erfarenhet av politiskt påverkansarbete och breda nätverk kommer bli en stor tillgång för oss som organisation och alla medlemmar, säger Rikard Ljunggren, vd för Fastighetsägarna GFR.

Anders uppdrag blir att fortsätta arbetet med att driva utvecklingen inom Fastighetsägarnas kärnfrågor. Det handlar om förbättrade förutsättningar på fastighetsmarknaden, trygga och attraktiva städer och resurseffektiva och hållbara fastigheter. Geografiskt ansvarar Anders för Göteborg, ett uppdrag han delar han med kollegan Linda Siverbo.

- Jag ser fram emot att börja på Fastighetsägarna GFR och gå in i min nya roll. Jag tycker att det ska bli spännande att utforma och det näringspolitiska arbetet och ta vid i arbetet med att tillgodose branschens intressen, säger Anders G Johansson.

Anders G Johansson tillträder tjänsten den 1 februari. 

Kontakter

Bilder

Om

Fastighetsägarna
Fastighetsägarna
Drottninggatan 33, Box 16132
103 23 Stockholm

https://www.fastighetsagarna.se/

Vi arbetar för en väl fungerande fastighetsmarknad


Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en väl fungerande fastighetsmarknad. Våra 15 000 medlemmar äger och hyr ut bostäder och lokaler över hela landet. Vi representerar såväl de största börsnoterade fastighetsbolagen, kommunägda bostadsbolag som privata fastighetsföretag och bostadsrättsföreningar.

Följ Fastighetsägarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Fastighetsägarna

Borta bra men hemma bäst – en rapport om trygghet21.3.2023 09:18:47 CET | Pressmeddelande

Vad får oss att uppleva trygghet på en plats? Den allmänna tryggheten förknippas med säkerhet, ekonomi och sociala relationer. Däremot är mer demokratiska värden som att kunna röra oss fritt, uttrycka oss fritt och att kunna vara oss själva det viktigaste för att uppleva personlig trygghet. Fastighetsägarna Stockholm har i en ny rapport studerat vad stockholmare har för syn på trygghet och vad som kännetecknar begreppet. Vi har sammanställt ett antal insikter som är avgörande för att fler platser ska kunna upplevas som trygga och bli attraktiva för både boende och besökare.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum