Fastighetsägarna

Fastighetsägarna MittNord bland Sveriges 25 bästa arbetsplatser

Dela

Fastighetsägarna MittNord placerar sig bland Sveriges 25 bästa arbetsplatser enligt undersökningsföretaget Great Place To Work. – Otroligt kul att våra medarbetare upplever oss som en väldigt attraktiv arbetsgivare. Vi har jobbat hårt för att skapa en arbetsmiljö där medarbetare syns, hörs och blir lyssnade på, säger företaget HR-chef Anna Granö.

Undersökningsföretaget Great Place To Work genomför på uppdrag av sina kunder årligen en omfattande arbetsplatsstudie som bygger på hur medarbetarna uppfattar företagskulturen och ledarskapet hos sin arbetsgivare. Företagen som ingår i undersökningen delas in i olika segment beroende på storlek och i kategorin 50-249 medarbetare placerar sig Fastighetsägarna MittNord bland landets 25 bästa arbetsgivare.

Vi har fått vår fjärde raka certifiering som ett Great Place To Work-företag 2020 men vi har aldrig tidigare varit med på Top 25-listan bland Sveriges bästa arbetsplatser. Det är fantastiskt kul att vårt målmedvetna arbete med att skapa en så attraktiv arbetsplats som möjligt burit frukt, säger Anna Granö.

Företaget har målmedvetet arbetat med att förbättra sig inom en handfull områden och hela tiden strävat mot att involvera medarbetare i beslutsprocesser så långt som möjligt. Fastighetsägarna MittNord har kontor på 13 orter i mellersta och norra Sverige. Medarbetarna servar omkring 3 400 medlemsföretag med rådgivning och olika tjänster samtidigt som företaget arbetar med opinionsbildning i rollen som branschorganisation.

Vi har arbetat hårt för att skapa en kultur där medarbetarna på ett naturligt sätt blir en del av varandras arbetsmiljö och beslutsprocessen. Eftersom vi är så utspridda i landet har vi lagt en hel del krut på information och involvering vilket jag tror skapat en känsla av samhörighet. Vi är väldigt stolta över att vara en av Sveriges 25 bästa arbetsplatser i kategorin medelstora företag, men vi är också ödmjuka inför att det inte går att upprepa bedriften utan att fortsätta fokusera på våra medarbetares trivsel, säger företagets vd Andreas Sjöberg.

Nyckelord

Kontakter

Andreas SjöbergVd, Fastighetsägarna MittNord

Fastighetsägarna MittNord: Jämtlands, Västerbottens, Västernorrlands, Norrbottens, Uppsala, Södermanlands, Västmanlands, Örebro, Gävleborg, Dalarnas och östra Östergötlands län.

Tel:070-654 03 22andreas.sjoberg@fastighetsagarna.se

Bilder

Om

Fastighetsägarna
Fastighetsägarna
Drottninggatan 33, Box 16132
103 23 Stockholm

https://www.fastighetsagarna.se/

Fastighetsägarna är en bransch- och intresseorganisation som företräder i huvudsak privata fastighetsägare men också ett flertal kommunalt ägda bostadsbolag. Fastighetsägarna MittNord som är en av fyra regioner inom Fastighetsägarna har drygt 3 300 medlemmar i 112 kommuner.

Följ Fastighetsägarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Fastighetsägarna

Fastighetsägarna samarbetspartner när Vänersborg får medel från Tillväxtverket30.3.2021 17:00:38 CEST | Pressmeddelande

Vänersborgs kommun får 2 250 000 kronor från Tillväxtverket för att tillsammans med näringslivet satsa på hållbar plats- och destinationsutveckling. Av 150 olika projekt som sökte medel från Tillväxtverket, var det bara 12 som beviljades. Och Vänersborg var en av dem. Projektet startar omgående och pågår till och med april 2022. Förutom Vänersborgs kommun finns bland annat Fastighetsägarna GFR med som samverkanspartners i ansökan.

För effektivare lokalutnyttjande slopa kravet på momspliktig lokalhyresgäst23.3.2021 13:49:26 CET | Nyheter

I ett svar på regeringens hearing om moms vid lokalhyra uppmanar Fastighetsägarna regeringen att ändra momsreglerna så att lokaluthyrning med moms även kan ske till hyresgäster som inte bedriver momspliktig verksamhet i lokalerna. Det skulle skapa större flexibilitet som ökar ett hållbart lokalutnyttjande och bidra till att fler momsbefriade verksamheter kan få tillgång till fler lokaler.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum