Fastighetsägarna

Fastighetsägarna rekryterar Jonas Hellberg från Region Kalmar län

Dela
Fastighetsägarna GFR stärker sin verksamhet genom att rekrytera Jonas Hellberg. Han kommer närmast från Region Kalmar län där han var samordnare för kommunikationsarbete och ledningsstöd.

Jonas har lång politisk erfarenhet och har representerat Socialdemokraterna på både regional och lokal nivå. Han har bland annat varit politisk sekreterare till regionstyrelsens ordförande i Kalmar län samt kommunstyrelsens ordförande i Kalmar kommun.

-Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Jonas till Fastighetsägarna. Jonas stora nätverk i politiken, både lokalt och nationellt, kommer att vara en stor och strategisk tillgång i vårt näringspolitiska arbete, säger Rikard Ljunggren, vd för Fastighetsägarna GFR.

Jonas kommer att utgå från Kalmar men blir tillsammans med Rikard Norman också ansvarig för Fastighetsägarnas arbete i Jönköpings län. De kommer tillsammans arbeta för att skapa goda förutsättningar för fastighetsbranschen i regionen.

- Det känns roligt och spännande att ta mig an rollen som näringspolitiskt ansvarig för Fastighetsägarna. Fastighetsbranschen är en viktig samhällsaktör i många olika sammanhang, inte minst i frågor som rör hyresrättens ställning, hållbarhet, stads- och centrumutveckling och att skapa trygga och säkra bostadsområden där människor trivs. Jag ser fram emot att arbeta tätt tillsammans med kommuner och näringsliv för att bidra till en positiv utveckling i både Kalmar län och Jönköpings län säger Jonas Hellberg.

Jonas Hellberg tillträder tjänsten den 15 februari.

Kontakter

Bilder

Om

Fastighetsägarna
Fastighetsägarna
Drottninggatan 33, Box 16132
103 23 Stockholm

https://www.fastighetsagarna.se/

Vi arbetar för en väl fungerande fastighetsmarknad


Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en väl fungerande fastighetsmarknad. Våra 15 000 medlemmar äger och hyr ut bostäder och lokaler över hela landet. Vi representerar såväl de största börsnoterade fastighetsbolagen, kommunägda bostadsbolag som privata fastighetsföretag och bostadsrättsföreningar.

Följ Fastighetsägarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Fastighetsägarna

Borta bra men hemma bäst – en rapport om trygghet21.3.2023 09:18:47 CET | Pressmeddelande

Vad får oss att uppleva trygghet på en plats? Den allmänna tryggheten förknippas med säkerhet, ekonomi och sociala relationer. Däremot är mer demokratiska värden som att kunna röra oss fritt, uttrycka oss fritt och att kunna vara oss själva det viktigaste för att uppleva personlig trygghet. Fastighetsägarna Stockholm har i en ny rapport studerat vad stockholmare har för syn på trygghet och vad som kännetecknar begreppet. Vi har sammanställt ett antal insikter som är avgörande för att fler platser ska kunna upplevas som trygga och bli attraktiva för både boende och besökare.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum