Jönköpings kommun

Felaktiga uppgifter i media om rektorers e-post

Dela

Felaktiga uppgifter rapporteras nu i media om vilken typ av omdömen som finns i det dokument som upprättats av de två avstängda rektorer på Bäckadalsgymnasiet i Jönköping. Det som tidigare publicerats i media kring omdömenas innehåll stämmer inte.

Vid händelsen med att rektorerna upprättade ett dokument med oacceptabla omdömen och av misstag skickade detta till ett antal anställda, agerade skolledningen direkt och de båda rektorerna stängdes av tillfälligt. Som en konsekvens av det inträffade fråntas de båda sina rektorsuppdrag på skolan.

- Som arbetsgivare tar vi kraftigt avstånd och dementerar det som tidigare har publicerats i media, säger Göran Isberg, utbildningsdirektör i Jönköpings kommun.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum