Halebop

Filip Dikmen letar efter nästa kebabpizza i nytt tv-program

Dela

I tv-programmet Mataam, som har premiär senare i vår, debuterar Instagramkändisen och komikern Filip Dikmen som programledare. Deltagarna i matprogrammet tävlar om nästa kebabpizza – det vill säga ett matkoncept med rötter från världens olika hörn som äts och älskas i Sverige.

Filip Dikmen och kebabpizzan.
Filip Dikmen och kebabpizzan.

– Jag älskar mat och matlagning och det ska bli sjukt kul att vaska fram den nya kebabpizzan. På mitt Instakonto spelar jag alltid mina olika komiska karaktärer men här kommer jag vara mig själv för första gången, säger Filip Dikmen, programledare Mataam.

Bakom programmet står Halebop och just nu söks det efter deltagare som går i tankarna att förverkliga drömmen om att starta eget. Personer som har en tydlig idé kring vad de vill göra och som har ett matkoncept som de verkligen tror på. Med hjälp av Mataams experter ges möjlighet att utveckla konceptet ytterligare och se till att det blir en flygande start. Det kan vara allt ifrån glass till streetfood.

– I Sverige har vi varit ganska bra på att plocka in influencer från andra kulturer i vårt kök men nu är nyfikna på vad som blir nästa succé. Vad är egentligen den nya kebabpizzan?, frågar sig Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Mataam har premiär i vår och kommer att finnas tillgänglig på Viafree. Förutom tävlingsdeltagarna och programledaren Filip Dikmen kommer en namnkunnig jury att finnas med som har erfarenhet från både mat, krog och entreprenörskap.

– Ansök med ditt matkoncept! Eller tipsa din syrra, kompis eller någon annan du tror har en grym idé med potential att bli en storsäljare, avslutar Johanna Sahlman.

I potten finns 50 000 kronor i startkapital, en mobil med Halebop-abonnemang samt coaching och nätverk. 

Anmälan görs på halebop.se/mataam via ett enkelt ansökningsformulär och en film.

Nyckelord

Kontakter

Om du är journalist eller har frågor rörande press och media:
Maria Hazard, +46 (0)70-355 90 70

Bilder

Filip Dikmen och kebabpizzan.
Filip Dikmen och kebabpizzan.
Ladda ned bild
Filip Dikmen.
Filip Dikmen.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är en av Sveriges största mobiloperatörer. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste kunder som surfar och ringer i Sveriges bästa nät. Halebop tror att det lönar sig att vara schyssta och möta kunderna på deras villkor, därför har vi bland annat dygnet runt öppet i vår support, alltid bra deals och ger service på flera språk.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum