Enköpings kommun

Fjärdhundrabadet får bättre öppettider

Dela

Badsäsongen kan nu inledas när Fjärdhundrabadet öppnar för säsongen fredag 3 juni. Badet har öppet hela sommaren fram till 28 augusti mellan klockan 10–18.

– Äntligen är det dags för badpremiär och vi är glada att kunna hålla öppet hela sommaren och erbjuda bättre öppettider. På så sätt hoppas vi att fler upptäcker Fjärdhundrabadet i sommar, säger Joacim Kåkemyhr.

Fjärdhundrabadet är öppet varje dag från 3 juni till 28 augusti mellan klockan 10–18 med undantag för midsommarafton då badet är öppet mellan klockan 10–13.

I kiosken kommer det att finnas ett nytt och utökat utbud. All personal som kommer vara på plats vid badet kommer att genomgå en HLR- och livräddningsutbildning. Det kommer dock inte vara badvakter på plats då man badar med eget ansvar i badet.

Förra året byggdes hela vattenreningen om på Fjärdhundrabadet vilket har gjort att driftsäkerheten är större. 

Fjärdhundrabadet är fortsatt en kontantfri anläggning och det går att betala med kort och swish.

Kontakter

Bilder

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Torggatan 21
749 35 Enköping

0171- 62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum