Einar Mattsson

Floréna väljer Einar Mattsson Fastighetsförvaltning

Dela

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning tar över förvaltningen av Floréna Fastighets AB:s bestånd. Uppdraget innebär en totalförvaltning av Florénas samtliga nio fastigheter, alla belägna i Stockholms innerstad. Einar Mattsson tog över förvaltningen den 1 november.

Jakob Windh, affärsutvecklingschef, Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.
Jakob Windh, affärsutvecklingschef, Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

– Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet från Floréna att leverera totalförvaltning för cirka 300 lägenheter och 50 kommersiella lokaler. Som en stabil, långsiktig och stor förvaltare kan vi bidra med allt ifrån grundläggande förvaltning till specialistkunskap, säger Jakob Windh, affärsutvecklingschef på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

– Det känns bra att ha signerat med en långsiktig förvaltare med byggmästartraditioner liknande våra egna. Vi har ett bestånd som kräver den kompetensen som Einar Mattsson besitter, inte minst i frågor som rör energi och lokaler, säger Charlotta Wikström, VD och delägare av Floréna Fastighets AB.

Fakta om Floréna fastigheter AB

Floréna fastigheter startades av byggmästare Sven Florén och drivs idag av tredje generationen i byggmästarfamiljen. Florena Fastighets AB omfattar totalt fyra bolag med nio fastigheter, totalt 300 lägenheter och 50 lokaler. Kuriosa är att Florénas grundare, byggmästaren Sven Florén, under sin tid som verksam i Stockholm kände Einar Mattssons grundare, byggmästaren Einar Mattsson.

För mer information kontakta: 

Jakob Wind, affärsutvecklingschef

08-586 263 60

Nyckelord

Bilder

Jakob Windh, affärsutvecklingschef, Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.
Jakob Windh, affärsutvecklingschef, Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Om Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB
Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB förvaltar drygt 14 000 bostäder samt kommersiella lokaler till ett värde om 59 miljarder kronor. Bolaget förvaltar bostäder och lokaler för en bred och etablerad grupp av fastighetsägare såväl som Einar Mattssons 6 000 egna bostäder. Med ett långsiktigt perspektiv på fastighetsaffären och gedigen kunskap erbjuder Einar Mattsson fastighetsägare en trygg, personlig och proaktiv förvaltning i syfte att utveckla kundens fastighetsvärden. Bolaget är en del av Einar Mattsson-koncernen som har varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Koncernens övriga verksamheter utgörs av fastighetsägande, byggproduktion, projektutveckling och övriga investeringar.

Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

”Vi arbetar med utemiljöer som lockar till utevistelse och samvaro” — fredagsporträttet med Johanna Karlsson26.11.2021 10:00:00 CET | Blogginlägg

Den välutbildade chefen för koncernens utemiljö-avdelning, Johanna Karlsson, berättar här om hur teamet jobbar, hur en bra utemiljö påverkar oss som människor och vilka som inspirerar henne. Lärandet upphör aldrig inom teamet och nya metoder testas i fastighetsbeståndets rabatter och trädgårdar. Här får vi en inblick i hur det tänks, planeras och utförs. Vi får också veta vem som får Johanna att gapskratta.

”När alla bidrar tillsammans, då blir det roligare och mer meningsfullt att jobba” — fredagsporträttet med Martijn Roobol19.11.2021 10:00:00 CET | Blogginlägg

Utveckling, Dalarna, konst, holländska pannkakor, odling och trummor, vem förenar dessa? Jo, Martijn Roobol, en av Einar Mattsson Fastighetsförvaltnings gruppchefer på den administrativa förvaltningen. Denne lugne, behaglige och humoristiske man driver på utvecklingen tillsammans med sitt team. Lär känna Excel-älskaren som har ett annat sätt att avsluta veckan på än många av oss andra.

”Ett ovanligt rutinerat företag med en otrolig kompetens på alla områden inom fastighets- och byggbranschen” — fredagsporträttet med Göran Jalmell12.11.2021 10:00:00 CET | Blogginlägg

Han har varit betongarbetare, armerare, plattsättare, VVS-tekniker och nu är han fastighetstekniker. Den mångårige medarbetaren Göran Jalmell har många kompetenser. Inte undra på att han hamnade i Einar Mattsson-koncernen. Göran trivs i koncernen och alla trivs med Göran. Hyresgästerna ger honom full pott i alla kundundersökningar, år efter år. Här får vi reda på vad den mysige och alltid leende medarbetaren har för intressen, tips och kloka råd. Vi får också veta vem den där farbrorn som plötsligt dök upp i badrumsrenoveringen var.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum