Region Örebro län

Följ med in till Örebros nya vaccinationsmottagning

Dela

Snart börjar Region Örebro län ta emot för vaccination mot covid-19 på ny adress i Örebro. Media inbjuds att titta på de nya lokalerna fredagen den 16 september.

Den nya vaccinationsmottagningen håller i nuläget på att iordningställas för att kunna vara i drift från den 19 september. Från och med då är det till Storgatan 28 (Skattehuset, strax intill polishuset) som invånare som önskar vaccinera sig mot covid-19 ska bege sig.

Nästa fredag, den 16 september, bjuds intresserad media in för att få veta mer om den nya vaccinationsmottagningen i Örebro, och se hur det kommer att fungera på den nya platsen.

På plats för att berätta finns då Malin Magnusson, tf enhetschef för vaccinationsmottagningen. Även Erik Fredholm, ordförande i regionens styrgrupp för vaccination mot covid-19, kommer att närvara för att svara på medias frågor.

När: Fredag den 16 september kl 09.00

Var: Storgatan 28, Örebro

Observera - Frågor kring lokalen hänvisas till pressvisningen.

Nyckelord

Kontakter

Om

Region Örebro län
Region Örebro län
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.regionorebrolan.se

Region Örebro län - Tillsammans skapar vi ett bättre liv

Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur, näringslivsutveckling, kultur och utvecklingen av social välfärd.

Följ Region Örebro län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Örebro län

Allt fler kliniker inom Folktandvården erbjuder digitala tandvårdsbesök för 2-åringar29.11.2022 08:31:30 CET | Pressmeddelande

Flera av Folktandvårdens kliniker erbjuder nu digitalt tandvårdsbesök istället för ett fysiskt besök till barn som fyllt 2 år. I januari 2021 startade digitala tandhälsokontroller för 2-åringar som ett pilotprojekt på Folktandvården Eyra, Sofia och Brickebacken. Projektresultatet visar att digitala tandvårdsbesök fungerar bra för små barn. Barnen kan känna sig tryggare och lugnare i sin hemmiljö jämfört med när de besöker en klinik. Nu är det totalt 5 kliniker, Folktandvården Eyra, Sofia, Brickebacken, Haga och Lekeberg, som erbjuder digitala tandvårdsbesök riktade till 2-åringar och deras vårdnadshavare.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum