Svensk Innebandy

Folksam fortsätter trygga innebandyn

Dela

Folksam, som varit innebandyns försäkringspartner i hela 41 år, väljer att förlänga sitt avtal ytterligare tre år. "Folksam är en väldigt viktigt och uppskattad partner av oss och hela innebandysverige", säger Mikael Ahlerup, generalsekreterare för Svensk Innebandy.

Foto: Svensk Innebandy
Foto: Svensk Innebandy

Folksam är idrottens försäkringsbolag och försäkrar samtliga spelare som tillhör en förening i Svenska Innebandyförbundet. I spelarförsäkringen ingår tjänsten Råd och Vård för idrottsskador och tillsammans arbetar vi aktivt med att sprida kännedomen. 
 
Folksam har varit stolt sponsor till Svensk Innebandy ända sedan innebandyn startade,1981, och nu väljer parterna att förlänga sitt samarbete ytterligare tre år.  
 
– Vi är otroligt stolta och glada över att få fortsätta vårt partnerskap. Ett av våra bidrag till ett hållbart idrottande hela livet, är att, via telefon, erbjuda spelarna råd, bedömning och skadeförebyggande övningar av en fysioterapeut, säger Lena Lindqvist, Kundansvarig på Folksam Idrott. 
 
På Svensk Innebandy gläds man åt det nya avtalet. 
 
– Folksam är en långvarig och viktig partner för oss och innebandyn som helhet och vi är väldigt glada över att fortsätta vårt samarbete. Vi står för samma grundvärderingar där inkludering, jämställdhet och hållbarhet är gemensamma värden som vi bägge står för och kommer arbeta vidare med, säger Mikael Ahlerup, generalsekreterare för Svensk Innebandy. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Svensk Innebandy
Foto: Svensk Innebandy
Ladda ned bild

Om

Svensk Innebandy
Svensk Innebandy
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

08-514 274 00https://www.innebandy.se/

Innebandy är en sport för alla och det ska vara enkelt att vara med. Alla ska kunna finna samma glädje i sporten oavsett förutsättning. Barn, ungdomar och motionärer ska känna likadant kring innebandy som dem som utövar den på elitnivå.

Över 500 000 svenskar spelar innebandy regelbundet i lag, på jobbet, med kompisar eller i skolan.
Det finns omkring 120 000 licensierade spelare och innebandyn är i dag Sveriges näst största lagidrott.

Följ Svensk Innebandy

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svensk Innebandy

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum