Region Örebro län

Folktandvårdens kliniker i Adolfsberg och Haga renoveras

Dela

Folktandvårdens kliniker i Adolfsberg och Haga kommer att rustas upp för att möta de krav som en modern tandvårdsverksamhet ställer. Det beslutade Region Örebro läns folktandvårdsnämnd vid dagens sammanträde.

Lokalerna på de båda klinikerna är i behov av upprustning då de är slitna. Men de behöver också byggas om för att passa dagens, och naturligtvis morgondagens, arbetssätt.

- Lokalerna har ganska många år på nacken, och deras utformning är inte optimal för de flöden som dagens tandvård består av, säger Kristine Andersson (S), vice ordförande i folktandvårdsnämnden.

Vid ombyggnationen kommer särskild hänsyn att tas till ett antal områden, bland annat sekretess, barnkonvention och arbetsmiljö.

- Folktandvården har gjort en lokalförsörjningsplan på alla verksamheters lokaler, och de här renoveringarna är i enlighet med den planen. Att vi har moderna och ändamålsenliga lokaler är viktigt, både för våra besökare och för våra medarbetare, säger Kristine Andersson.

Kontakt

Kristine Andersson, vice ordförande i Folktandvårdsnämnden, telefon: 070-752 72 82

Nyckelord

Kontakter

Om

Region Örebro län
Region Örebro län
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.regionorebrolan.se

Region Örebro län - Tillsammans skapar vi ett bättre liv

Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur, näringslivsutveckling, kultur och utvecklingen av social välfärd.

Följ Region Örebro län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Örebro län

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum