Euro Accident Livförsäkring AB

Food Pharmacy vann Healthy Business Awards 2017

Dela

Lina Nertby Aurell och Mia Clase fick idag ta emot Healthy Business Awards 2017 med motiveringen att deras blogg och bok Food Pharmacy har fått många människor att börja intressera sig för hur kosten kan bidra till ett friskare liv. Utmärkelsen delades ut under hälso- och ledarskapsseminariet Healthy Business på Oscarsteatern i Stockholm.

Vinnare av Healthy Business Awards 2017 blev Lina Nertby Aurell och Mia Clase, skaparna av bloggen och boken Food Pharmacy.

- Det är en stor ära att få ta emot detta pris. Dessutom är det en riktigt härlig morot, med skal och blast, förstås, för oss att fortsätta inspirera människor världen över att jaga näring och mata sina goda bakterier i tarmen, säger Lina Nertby Aurell och Mia Clase, som tog emot priset av Euro Accidents vd Thomas Petersson under hälso- och ledarskapsseminariet Healthy Business på Oscarsteatern i Stockholm under torsdagseftermiddagen.

Juryns motivering löd:

”Det som började som ett eget intresse har idag blivit till en av Sveriges största vetenskapliga hälsobloggar med över en halv miljon följare och en bok som hittills sålts i över femtio tusen exemplar bara i Sverige.

Årets vinnare av Healthy Business Awards har med stor nyfikenhet, mycket humor, ett eget språk, gurkmeja, Platon och Luke Skywalker fått många människor att börja intressera sig för hur kosten kan bidra till ett friskare liv. Ett friskare liv som ger förutsättningar för att leva ett längre liv och ork att ta tillvara på det varje dag, både hemma och på jobbet.”

Vinnaren av Healthy Business Awards 2017 ska ha engagerat och inspirerat många människor till en livsstilsförändring. En förändring som inte bara är positiv för deras egna fysiska eller psykiska hälsa, utan också för arbetsgivare och samhället i stort.

Euro Accident är initiativtagare och huvudsponsor till Healthy Business Awards som delades ut för första gången under Healthy Business 2016.

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Euro Accident Livförsäkring AB
Euro Accident Livförsäkring AB
Svärdvägen 3 A
182 33 Danderyd

077-440 00 10https://www.euroaccident.se/

Tillsammans skapar vi Hållbara medarbetare

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,5 miljard kronor i årlig premievolym, 350 000 försäkrade fördelade på 35 000 företag och över 240 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Olso, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se.

Följ Euro Accident Livförsäkring AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Euro Accident Livförsäkring AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum