Bring

Food4You flyttar sitt lager till Bring i Helsingborg

Dela

Sedan tidigare har Bring Frigo utfört uppdrag åt Food4You inom inrikes- och utrikes transport. Nu har samarbetet utökats genom att Food4You flyttar sitt lager till Bring Frigo i Helsingborg.

Det känns tryggt att anlita Bring Frigo som är specialister och har kompetensen inom livsmedelslogistik, säger Janne Svensson, VD Food4You.

Det nya uppdraget rör sig om lagring av framförallt frysta produkter, samt en del kylt och torrt på Bring Frigos lager i Helsingborg. Flytten kommer att ske successivt i slutet av året.

– Vi ser fram emot det utökade samarbetet och att kunna bidra till Food4You´s utveckling genom att ta ett mer samlat grepp på logistiken, säger Håkan Nilsson, VD Bring Frigo. 

För mer information kontakta

Håkan Nilsson, VD Bring Frigo, 042-17 80 00

Food4You startade 2002 i Hässleholm. Vi säljer, lagerhåller och distribuerar främst djupfrysta produkter till svensk dagligvaruhandel genom våra egna varumärken Fisherman Seafood, Majas och Lantgården. Våra inköp från svenska och internationella samarbetspartners har den kompetens som motsvarar våra högt ställda kvalitetskrav. Utöver vårt frysta sortiment kan vi även erbjuda Färska kalkonprodukter i vårt eget varumärke Majas och Grekiska ostar från Gavrielides. Food4You har en lång och bred erfarenhet inom butik- och grossistnäringen och är en professionell aktör på marknaden. Våra honnörsord är goda relationer, hög servicenivå och bra lönsamhet. www.food4you.se

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+46 70 789 78 50http://www.bring.se

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi är drygt 3 000 medarbetare i Sverige som brinner för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera. Bring är en del av Posten Norge, en av de största logistik- och postaktörerna i Norden. Vi arbetar för din verksamhet utifrån tydliga värderingar: pålitlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt.

Följ Bring

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bring

Älskade stad får Transportföretagens hållbarhetspris20.10.2017 07:10Pressmeddelande

Initiativet Älskade stad, ett samarbete mellan Bring, Ragn-Sells, Stockholms stad och Vasakronan, fick under torsdagskvällen motta Transportföretagens hållbarhetspris. ” Genom branschöverskridande samverkan har man effektiviserat godstrafiken och bidragit till en mer hållbar och levande stadsmiljö. Samarbetet är ett föredömligt exempel för andra aktörer att ta efter!” lyder en del av motiveringen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum