Bookmark Förlag

Förändra ditt liv med konsten att städa

Dela

Konsten att städa är Marie Kondos praktiska guide till en enklare och skönare vardag. Boken som sålt mer än 12 miljoner exemplar har hjälpt människor runt om i världen att ta kontroll över sina liv. Nu kommer den i ny svensk utgåva, med nytt omslag och uppdaterad översättning.

Marie Kondo har utnämnts till en av världens mest inflytelserika personer. Den unga, japanska livsstilsgurun har förtrollat en hel värld med självklarheten i sin lättillgängliga städfilosofi och den svenska nyutgåvan av hennes främsta försäljningssuccé är hett efterfrågad.

Konsten att städa lär ut de enkla stegen till en lyckad – och lycklig – städning. Med uppmuntrande och inspirerande vägledning beskriver Marie Kondo hur städningen kan vara ett lätt sätt att lära känna sig själv – och att öka uppskattningen för sina ägodelar. 

”Poängen, både med att slänga och att behålla ägodelar, är att vara lycklig”, skriver Marie Kondo i boken och visar hur ett städat hem är det första naturliga steget till ett framgångsrikt liv.

Marie Kondos motto är att sprida glädje, hennes metod att lära oss hur man städar. Med kloka ord och entusiasm förklarar hon hur vi skapar harmoni i våra liv genom att ta kontroll över de saker vi omger oss med. 

Marie Kondos egen Netflix-serie har setts av mer än 1,5 miljoner tittare och hon har mer än 3 miljoner följare på Instagram. Genom Konsten att städa förser hon oss med revolutionerande enkla redskap som har kapaciteten att förändra våra liv. 

För översättning står Björn Mattson.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Med hängivenhet till våra författare och engagemang för varje titel har Bookmark Förlag etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokförlag. Vår ambition är att ge ut verkligt starka och unika titlar inom allt från skön- och facklitteratur till barnböcker.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

Flerfaldigt prisbelönade Lauren Groff ges äntligen ut på svenska15.4.2021 11:21:11 CEST | Pressmeddelande

Efter en intensiv budgivning har Bookmark Förlag fått äran att ge ut ett av de mest spännande författarskap USA har att erbjuda idag. Lauren Groff har sedan debuten 2008 fått närmare ett tjugotal utmärkelser och utnämnts till en av de bästa författarna i sin generation. I oktober kommer hennes nya roman Matrix – en berättelse som utspelar sig under medeltiden och som skriver ny kvinnohistoria.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum