Lejonfastigheter AB

Förbättringsåtgärder i Ljungsbro simhall

Dela

Ett av Lejonfastigheters uppdrag är att skapa attraktiva mötesplatser för alla i Linköpings kommun. Nu genomför vi en rad underhållsåtgärder i Ljungsbros simhall.

En specialfastighet som en simhall är kräver underhållsinsatser – insatser som förlänger fastighetens livslängd, så att fler kan ha nytta och glädje av den länge. Det är ett sätt för oss på Lejonfastigheter att jobba hållbart.  

Sommaren är den tid på året då vi som fastighetsägare lättare kan genomföra dessa insatser med minsta möjliga störning för verksamheten och besökarna i simhallen. 

Helhetsgrepp
Under maj månad börjar vi att rusta upp gymmet och omklädningsrummen i Ljungsbro simhall. Gymmet, som uppfördes år 2009, kommer att få nytt tak och golv. Under tiden kommer gymmet att hålla öppet som vanligt i tillfälliga lokaler. 

Medan vi är inne i Ljungsbro simhall och arbetar passar vi på att fräscha upp omklädningsrummen, som är i original sedan byggåret 1970. Golven är flitigt använda under dessa 47 år och kommer att bytas, och vi kommer även att slipa och lacka om inredningen. Vi rustar ett omklädningsrum i taget, och under tiden står relaxens omklädningsrum till förfogande. 

-Vi drivs av att skapa förutsättningar för bra upplevelser och en bra badmiljö i Ljungsbro simhall. Insatserna under sommaren ger oss dessa förutsättningar, säger Anna Gulliksson, underhållschef på Lejonfastigheter. 

-Vi ser positivt på de insatser som Lejonfastigheter kommer att genomföra i anläggningen. Under arbetet kommer det att finnas alternativa lösningar för gymträning och omklädning. Tillsammans med Lejonfastigheter och vår uppdragsgivare Linköpings kommun är vår ambition att våra besökare och medlemmar ska påverkas i så liten grad som möjligt, säger Martin Lind, regionchef på Medley. 


För ytterligare information, välkommen att kontakta: Anna Gulliksson, underhållschef Lejonfastigheter, på telefon 013-29 47 75 eller via e-post till anna.gulliksson@lejonfastigheter.se 

Kontakter

Om

Lejonfastigheter AB
Lejonfastigheter AB
Box 1943, Södra Stånggatan 1
581 18 Linköping

013-20 52 20http://www.lejonfastigheter.se

Lejonfastigheter äger, förvaltar och utvecklar miljöer för offentlig verksamhet i Linköping. Totalt ansvarar vi för 280 fastigheter som rymmer utbildning, omsorg, kultur och sport.

Vår drivkraft och vision är att skapa Sveriges bästa offentliga miljöer som kännetecknas av kvalitet, trivsel och trygghet.

Lejonfastigheter är ett kommunägt bolag som omsätter runt 660 miljoner kronor.

Vi har ett 70-tal medarbetare som tillsammans bygger framtidens Linköping för stadens medborgare.